Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha veszek egy iPhone 3gs-t és...

Ha veszek egy iPhone 3gs-t és jailbreakelve van akkor az lassabb vagy lefagy?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 01:22
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
én nem jailbreakelném a helyedben.
2010. szept. 6. 01:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lenne lassabb és miért fagyna le? o_O
2010. szept. 6. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
mert a jailbreak rossz.
2010. szept. 6. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz lassabb és nem fog lefagyni, elhiheted :).

Azonban rengeteg olyan hasznos programot, témát, kiegészítőt telepíthetsz rá a telefonodra ami az appstore-ban nem található meg.

Példának felhoznám azt, hogy: a jailbreakelt iphone-okról már rég lehetett MMS-t küldeni amikor az apple-nél még csak tervben volt a funkció. :)

Itt egy kis olvasnivaló a témában:

[link]

2010. szept. 6. 13:00
 5/6 bp1985 ***** válasza:
A nokia 3510-ről is lehetett mms-t küldeni anno 8 éve, akkor iphone még sehol nem volt. Sőt, jailbrake sem kellett hozzá:)
2010. szept. 6. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Az iPhone jailbreak nélkül gyakorlatilag nem jó semmire. Csak az appstore-ból lehet leszedni programot, valamint bluetooth csak iPhone és iPhone között használható. Az Apple hirdeti azt, hogy instabil lehet tőle, persza ha valami instabil programot telepítesz rá akkor igen, igazából pont hogy a felhasználótól védi a készüléket a sok korlátozás, magyarul az Apple hülyének nézi a felhasználókat.

Ha én egyszer iPhone-t vennék(kb. ha fele annyiba kerülne az iPhone4 mint egy HTC Desire, meggondolnám), első dolgom lenne jailbreak-elni.

2010. szept. 6. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!