Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri egy iPhone 8s-t venni?

Megéri egy iPhone 8s-t venni?

Figyelt kérdés
tudnátok írni hátrányokat és előnyöket? jelenleg xiaomi redmim van ami szörnyű és nem szeretem az enyémet. iPhonebol mivel meg kiskoru vagyok csak a 8s-re lenne pénzem:D. kinek hogy tetszik? légyszi irjatok tapasztalatokat :)

2021. dec. 6. 00:41
 1/5 A kérdező kommentje:
ja es igazabol ezek miatt szeretnem: szeretem az iPhone kepeknek a minoseget, 64gb nekem tökéletes. alkalmazasok amiket egyertelmuen szeretnek ra: snapchat, Instagram, Facebook, messenger, tiktok es par jatek. zenet hallgatni is szeretnek rengeteget bar hallottam hogy a Bluetooth máshogy mukodik ez igaz? szamoljatok be minden apro reszletrol:D
2021. dec. 6. 00:43
 2/5 anonim ***** válasza:

iPhone 8S? Az inkább iPhone SE (2020). Az aksija nagyon kicsi, de a hardver bitang benne. Az iOS nagyon jól fut rajta. Ha gyüjtesz még egy 40 ezret, akkor megkaparinthatsz egy 11-et is. Az azért fényévekkel jobb telefon.

Persze én biztositàsra is költenék… +40 ezer Huf. Igy pl nem kell 80 ezret fizetned egy kijelzöcseréért, ha leejted.

+ tok hozzá + egy gyorsabb Apple töltöfej. Tudom, könnyem beszélek, de hidd el, igy éri meg igazán iPhone-t venni-hasznàlni, hiszen bármi baja van, horror a javitás. Ugyan ez igaz az Androidos vonalra.

2021. dec. 6. 01:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Használtan az állapota miatt nem, újan pedig az ára miatt nem.
2021. dec. 6. 01:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem éri meg.

Ha olcsobbat akarsz,akkor xr vagy se (2020)

2021. dec. 6. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:

A másik meg hogy nem létezik 8s... 6S volt a legutolsó S széria.

Tényleg inkább SE 2020, elég olcsó ahhoz képest hogy iPhone és egy friss modell a 8-as házában.

2021. dec. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!