Samsung Galaxy A52 5G-ről vélemények?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A72-vel szemezgettem, de ahogy látom nagyjából ugyan az a kettő igazából, nem sok mindenben térnek el egymástól. A másik felé is hajlok még mert annak jobb az akkumulátora mint ennek állítólag. De pénz is számít, mert az A52 olcsóbb mint a A72. Nagyon tanácstalan vagyok. A mostani telefonom 2016-os.(Samsung galaxy a5)- Sokat számít hogy hány évet bír ki. Ezt a telefont folyamatosan használom a munkám miatt is, ha úgy vesszük 6 éves lesz, mert 2015 decemberben lett véve ha jól emlékszem mikor megjelent, és utána vettem meg talán Januárban... Ha ennyit kibír ez is, tök jó. Persze ez így nem lehet megmondani előre hogy bírni fogja e, tudom jól. Csak érdekelne hogy van e valakinek ilyen telefonja és hogy mi vele a tapasztalata.2021. dec. 5. 12:28
A kérdező szavazást indított:
Samsung Galaxy A52 5G?
Samsung Galaxy A72?
9 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
*Azt elfelejtettem oda írni, hogy a mostani telefonomat is azért kell lecserélnem mert már nagyon rossz az akkumulátora, gyorsan lemerül használat közben. Tudom ki lehetne cserélni benne, de már szeretnék egy újat és jobbat. De ha tudsz hasonló Samsung telefont a fent említettekhez, írd meg kérlek. Nagyon fontos hogy jó legyen a kamerája, és nagy legyen a belső tárhelye is, és lehessen bővíteni is.
2021. dec. 5. 12:34
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2021. dec. 5. 14:37
5/5 anonim válasza:
De csak az 5g változatos a52 jobb az a72-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!