Miért nem tölti a telefont az autó ?
Vásároltam egy usb-s vezeték nélküli töltős telefontartót. Elvileg 10W teljesítményű. Van hozzá nekem egy 5v - 2,4A teljesítményű usb-s szivargyújtóm, de ezzel nem működik a töltés. Igaz dechatlonos tehát gagyi. Elképzelhető, hogy hiába elég a teljesítmény, nem támogatja a gyors töltést ? Otthoni töltőről egyből működött.
Az autós töltők elég nagy zajt szoktak generálni, ez okozhat problémát a vezetéknélküli töltőnél.
Csak anyit tehetsz, hogy próbálkozol más típusokkal.
Nem érted. A wireless charging a telefon esetében max. 15 W.
Ahogy írtam, hálózati töltőre csatlakoztatva tölti is a telefont, tehát az eszköz működik, csupán elég matéria kell neki. Ezáltal a szivargyújtó lesz a ludas, mert nem tud elég matériát továbbítani neki. Hiába jön ki az 5 volt x 2.4 amperrel a 10+watt, valamiért kevés neki.
Szerintem is jobb fajta szivargyujtos adapter kell neked.
Nekem is van vagy harom... de mind gagyi. De mar feladtam. Az egyik QC-t is tudna elvileg... de semmivel nem tolt gyorsabban mint egy normal tolto.
Pedig egy profi asztali, kijelzos, tobb portos toltovel ugyanaz a telefon es a kabel is alkalmas gyorstoltesre. Hozza is a papirformat...
Vettem egy újat, azzal sem működik. Visszaviszem az emaghoz ezt a sz*rt.
Amit vettem az kábelesen tud gyorstöltést, majd azzal elleszek meg egy mágneses tartóval... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!