Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tölti a telefont az...

Miért nem tölti a telefont az autó ?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy usb-s vezeték nélküli töltős telefontartót. Elvileg 10W teljesítményű. Van hozzá nekem egy 5v - 2,4A teljesítményű usb-s szivargyújtóm, de ezzel nem működik a töltés. Igaz dechatlonos tehát gagyi. Elképzelhető, hogy hiába elég a teljesítmény, nem támogatja a gyors töltést ? Otthoni töltőről egyből működött.

[link]

2021. nov. 30. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
A telefonod támogatja a vezeték nélküli töltést?
2021. nov. 30. 12:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen támogatja, Galaxy S10e. Otthoni Samsung 20W-os töltőre dugva működött is az eszköz.
2021. nov. 30. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Az autós töltők elég nagy zajt szoktak generálni, ez okozhat problémát a vezetéknélküli töltőnél.

Csak anyit tehetsz, hogy próbálkozol más típusokkal.

2021. nov. 30. 12:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Tehát vegyek erősebb teljesítményű szivargyújtó töltőt ? Szerintem itt a quick charging támogatással lehet a gond a gyújtó részéről.
2021. nov. 30. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
wireless charging 15W, tehát ez lehet a gond.ennyi kéne a telónak.se a gyújtó,se a gagyi töltőd nem jó.nem nézted meg a teló paramétereit mielőtt töltőt vettél?
2021. nov. 30. 13:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem érted. A wireless charging a telefon esetében max. 15 W.

Ahogy írtam, hálózati töltőre csatlakoztatva tölti is a telefont, tehát az eszköz működik, csupán elég matéria kell neki. Ezáltal a szivargyújtó lesz a ludas, mert nem tud elég matériát továbbítani neki. Hiába jön ki az 5 volt x 2.4 amperrel a 10+watt, valamiért kevés neki.

2021. nov. 30. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt hittem legalább 15W kell neki.de akkor nem szóltam.
2021. nov. 30. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is jobb fajta szivargyujtos adapter kell neked.

Nekem is van vagy harom... de mind gagyi. De mar feladtam. Az egyik QC-t is tudna elvileg... de semmivel nem tolt gyorsabban mint egy normal tolto.

Pedig egy profi asztali, kijelzos, tobb portos toltovel ugyanaz a telefon es a kabel is alkalmas gyorstoltesre. Hozza is a papirformat...

2021. nov. 30. 20:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Vettem egy újat, azzal sem működik. Visszaviszem az emaghoz ezt a sz*rt.

Amit vettem az kábelesen tud gyorstöltést, majd azzal elleszek meg egy mágneses tartóval... :D

2021. dec. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!