Milyen telefont válasszak?
2022 ősze körül szeretnék majd egy új telefont vásárolni csak egyenlőre még kérdéses a dolog.
Úgy tervezném hogy a telefont legalább 4 évig tartanám. Erre a célra maximum 120 ezer forintot áldoznék.
Ami nálam fontos lenne az okostelefonnál: min. 90 hz kijelző, egy jobb akkumlátor, egy jó kamera (nem nagyon értek hozzá, de szép fotókat szeretnék készíteni a mindennapokban), sztereó hangszórók és maximum 6.6 inch nagyságú kijelző.
Sok helyről informálódtam és a sokaság véleményét és a preferenciakörömet összevetve úgy gondolom hogy a Xiaomi Mi11 lite 5g egy jó válsztás lenne (leszögezném, hogy lehetőleg Xiaomit szeretnék).
A kérdésem, hogy szerintetek megéri megvenni hosszútávra? Vagy jövőben fog megjelenni ugyan ilyen jó telefon, hasonló árban és talán jobb tudással? Köszönöm.
2022 ősze még túl messze van ahhoz, hogy már most ilyenen gondolkodj. 100%, hogy fognak addigra megjelenni újabb és jobb telefonok 120.000 alatt. Ha 4 évre kell, akkor szerintem 2022 tavasz és 2022 ősz között megjelenő telefonból kell majd választani.
Mivel a jövőt nem látom, csak tippelni tudom hogy talán a Samsung galaxy A53 vagy A43 amit megéri majd megvenni (ha egyáltalán ez lesz a neve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!