Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hobbi telefonszerelést milyen...

Hobbi telefonszerelést milyen készülékelekkel kezdjem?

Figyelt kérdés
Eddig magamnak szereltem a telefonjaim évek óta ( huawei p20 pro kijelző csere, mate 20 pro akkumulátor, töltő és hangszóró csere, xiaomi redmi 5 kijelző csere, redmi 3s akkumulátor és kijelző csere ). Ezeknek tapasztalalatából arra gondoltam, egy kicsit kiegészíteném ezzel zsebpénzem. Ezt úgy csinálnám, hogy vennék törött, hibás telefonokat azokat megjavítanám majd eladnám. Milyen készülékeket érné meg vásárolni ilyen célra? Körülbelül telefononként 5-10 ezer forint profitot szeretnék ezzel elérni.

2021. nov. 29. 20:18
 1/7 anonim válasza:
0%
Nokia 3310
2021. nov. 29. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Az 5-10ezer cél elég semmitmondó. Ha nagy fába szeretnéd verni a fejszéd akkor vegyél valami összetörött jó olcsó apple terméket, javítsd meg és add el + 20-30ezerért. Vagy akár újfajta xiaomi vagy samsungokat.
2021. nov. 29. 20:42
 3/7 Vortrex ***** válasza:
73%
Szerintem kérdezd meg magadtól, mert az alapján amit leírtál, szerintem többet tudsz róla, mint a válaszolók 99%-a
2021. nov. 29. 20:44
 4/7 Thunderfairy ***** válasza:
Szerintem tudod te azt.
2021. nov. 29. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az építő jellegű válaszokat!

2. válaszolónak:

Apple termékekben is gondolkoztam, viszont az androidos telefonokat véleményem szerint egyszerűbb javítani, ezért gondoltam ezzel kezdeni és utána továbblépni.

A samsung és a xiaomi viszont jó ötlet, szétnézek az újabbak között, viszont a legelején nem szeretném minden pénzem erre költeni, hátha nem sikerül, szóval azokból sem a legfelső kategóriát célzom meg.

3. Válaszolónak:

Nagyjából értek hozzá, de vannak akik jobban. Ezért gondoltam arra, hátha csinált valaki ilyesmit hibbiként és nekik mi a tapasztalatuk.

2021. nov. 29. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:

én akartam ebbe belevágni...

a gond az volt, hogy a törött telefonokba legtöbbször bejelentkezve maradt a felhasználó. Így hiába lesz megjavítva és resetelve a telefon, otthon még nem találtam tuti módot az FRP lock kiütésére...szóval emiatt én elvetettem ezt az ötletet. De ha te ezt meg tudod oldani, akkor hajrá.

2021. nov. 29. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:

6. válaszolónak:

Igen, ez tényleg egy probélama, ezért úgy terveztem, hogy csak próbaképeset veszek, szóval érzékel, meg ha csak töltőről is, de működik. Iphoneoknál meg le lehet kérni ha icloudos.

Szóval törött üveges telefonokra új lcd, akksi, töltő, hangszóró hátlap és ilyesmi cserék.

2021. nov. 29. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!