Hobbi telefonszerelést milyen készülékelekkel kezdjem?

Köszönöm az építő jellegű válaszokat!
2. válaszolónak:
Apple termékekben is gondolkoztam, viszont az androidos telefonokat véleményem szerint egyszerűbb javítani, ezért gondoltam ezzel kezdeni és utána továbblépni.
A samsung és a xiaomi viszont jó ötlet, szétnézek az újabbak között, viszont a legelején nem szeretném minden pénzem erre költeni, hátha nem sikerül, szóval azokból sem a legfelső kategóriát célzom meg.
3. Válaszolónak:
Nagyjából értek hozzá, de vannak akik jobban. Ezért gondoltam arra, hátha csinált valaki ilyesmit hibbiként és nekik mi a tapasztalatuk.

én akartam ebbe belevágni...
a gond az volt, hogy a törött telefonokba legtöbbször bejelentkezve maradt a felhasználó. Így hiába lesz megjavítva és resetelve a telefon, otthon még nem találtam tuti módot az FRP lock kiütésére...szóval emiatt én elvetettem ezt az ötletet. De ha te ezt meg tudod oldani, akkor hajrá.
6. válaszolónak:
Igen, ez tényleg egy probélama, ezért úgy terveztem, hogy csak próbaképeset veszek, szóval érzékel, meg ha csak töltőről is, de működik. Iphoneoknál meg le lehet kérni ha icloudos.
Szóval törött üveges telefonokra új lcd, akksi, töltő, hangszóró hátlap és ilyesmi cserék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!