Mivel töltsem az iPhone-t?
Vezetéknélküli töltővel?
Vezetékes töltővel?
Gyors töltéssel, vagy gyors töltés nélkül?
Melyik a jobb?

Szerintem nem teljesen.
Igaz en Samsungon tapasztaltam, de a vezetek nelkuli toltessel iszonyat forro volt a telefon es az allomas is. Es nem az akksi gyorstoltese miatt mert, amugy a toltes nem volt azert tul gyors.
A vezetekes gyorstoltes pedig nyilvan jobban megterheli az akksit. Rendszeres gyorstltessel az akksi toltesi-kisutesi ciklusszama... azaz az elettartama rovidul.
A legkimeletesebb szerintem a vezetekes normal toltes. Amikor lehet (pl esti toltes) erdemes azt hasznalni. A gyorsat meg mikor tenyleg nincs ido kivarni.

Azzal a töltővel, amit a gyártó mellékel (vagy amit mellékelnie kellene) Tehát X sorozat alatt az 5W, fölötte meg a 20W fejjel.
Használhatod a wireless töltést, de a kábelmentesség ára a rosszabb hatásfokú lassabb töltés. Melegedni akkor fog, ha vacak a töltőd; a gyári MagSafe töltővel nem melegszik a telefon 35fok fölé csak ha használod töltés közben. De épp a napokban kipróbáltam, a Xiaomi Mi 20W Wireless Charging töltővel sem melegszik.

én vezetéknélkülivel töltöm mert nekem az kényelmesebb
rapoo nevezetü töltöt használok mert mediamarktba ezt ajánlották
10 W szóval már jobb mint az alap vacak 5W-s gyári

Belinkelnéd a töltőt?
Milyen iPhone-od van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!