Strapabíró telefont szeretnék, nagy kapacitású aksival, átlag hétköznapi használatra, 2-3 közepes hardverigényű online játékkal. A Doogee s86 pro és s96 pro-t nézegettem. Tesztek meg vásárlói visszajelzések alapján elég jónak tűnik, a strapabíróságával nincsen gond és hardveresen is hozza amit egy középkategóriás telónak tudnia kell, de kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra is ha van. Nem annyira hallottam még a márkáról így kicsit kétkedve állok hozzá.
Ahogy nézegettem 10-15ezerrel drágább az s96 pro, de nem tudom, hogy van e köztük lényeges különbség (a kamerán és a procin kívül). Ha esetleg erről is tudnátok valamit írni, megköszönném :)
Felejtős, hanyag szoftver, rossz anyaghasználat, volt már botrányuk is, garancia csak dísznek van.
Egyenesen kerülendő.
2021. nov. 27. 19:34
3/8 anonim válasza:
Ott a Samsung xcover széria, vagy a Cat márka.
2021. nov. 27. 19:36
4/8 anonim válasza:
Cat-t is hagyjuk inkább, jobban jár az ember egy strapa tokkal van szép választék, meg üvegfólia, stb.
Meg lehet oldani egy mezei telefonnal, cserébe nem esik szét mint ezek a "strapatelefonok".
2021. nov. 27. 19:40
5/8 anonim válasza:
Ha ennyi pénzt költesz el vegyél valami normális telefont Samsung,Motorola, Google pixel,és Xiaomi .mind ezerszer jobbak mint nevesincs doodge.
2021. nov. 28. 05:44
6/8 A kérdező kommentje:
Cat telefonom volt, nem voltam vele megelégedve így azt nem szeretnék. Az xcover szériát is nézegettem, de azoknak az aksija 3-4000 mAh körül mozog, ami nekem kevés, a mostanimnak is akkora van. Egy átlag telefon egy strapa tokkal mennyire bírná a kiképzést? Sokat dolgozok építkezések környékén, illetve kirándulok és bicajozok így az ütésállóság és a por elleni védelem mindenképp fontos lenne
2021. nov. 28. 12:38
7/8 Dj Bax válasza:
JAh csak miket felsoroltál annak mind hulladék gyenge az akksija 8000mah tól kezdődik a valamirevaló ami okostelefonnál jó nem kell állandóan tölteni
2023. ápr. 26. 02:43
8/8 Kancácska válasza:
Én egy Doogee V30 pro-t használok, nagyon meg vagyok vele elégedve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!