Van különbség belső működés, sebesség alapján a nokia n97 mini,5230,5800,5530 között?
a fehér n97 mini felé hajlok nagyon. van lehetőségem olcsóbban hozzájutni is. :)
A játékok gyorsan, jól futnak a minin?
N97 mini a legjobb és a legokosabb köztük, ez szerintem egyértelmű, viszont csak akkor vedd meg, ha ki is használod teljesen, különben pénzkidobás - játékra pl jó a másiik három is, elég jól vannak összerakva, hogy elmenjen rajtuk minden. Egyébkén marhára nem ugyanúgy néznek ki, ha egy kicsit is jobban megnézed őket - igaz, egy kaptafára tervezték az összes érintós nokiát, de azért vannak különbségek, nem is kevés: a másik hármon pl keresheted a qwerty-t, és írás köben mégiscsak jobb azt ütni, mint a kijelzőt.
Google megmondja mindháromnak a specifikációját, csak be kéne keresned.
igen tudom, már megnéztem mindent róluk és tisztában is vagyok vele h melyik telefon mit tud. A kinézetüket se ugy értettem persze a mini az egyetlen qwertys de azt ugy értettem h hasonlóak első ránézésre, és ugyanaz az oprendszer.
Csak sok olyat hallottam h a mini ilyen-meg olyan lassú és igy nem adok azokra a tesztekre ahol elmondják a sablondumát. Hanem akinek ezek közül a telefonok közül van 1 esetleg több azok miket tapasztalnak. Lefagy-e sokszor, milyen a kezelhetősége, dinamikus.. stb:)
Az n97 mini a qwerty szempontjábol nagyon tetszik, annyi vele csak a bajom h a nyitogatástol mennyi idő után kezd el labilissá válni? vagy h esetleg a felső és az alsó rész mennyire válik el egymástól..
köszi hogy ezeket leirtad.:) nézegettem róla videókat és azt vettem észre (ez már részletkérdés meg hülyeség:D csak meglepődtem), hogy tényleg akármibe belemegyek utána duplán kell kattintani hogy megnyisson valamit? ilyet még nem láttam:D
Amugy pont hogy a fényképezés, videolejátszás,filmnézés, zenehallgatás, és játékok ez az ami nekem fontos, és ezeket napiszinten ki is használnám, és igy h mondod hogy van h lefagy.. azért nem kevésszer.
Nemtudom annak mennyi alapja van, hogy olvastam egy forumon h elég sok mini tulajnak ki kell szedni az aksit meg a kártyát meg visszarakni mer csak ugy müködik a telefon tényleg ennyire nem birná a dolgokat?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!