Mi kell még hogy megvegyem?
Figyelt kérdés
Ha bemegyek egy telefonboltba és egyből kifizetem akkor egyből nekem adják? és kell utána még fizetnem érte?2021. nov. 27. 13:11
11/11 anonim 

válasza:

A szervízben fel tudják oldni a jelszót. Igaz a csak jelszó feloldás, az nem tartozik a garanciális javításba. Vagyis a jelszó feloldás az egy fizetős javítás. Az már más kérdés hogy ha egy szervízbe be mész csak jelszó fel oldás cimén kérik-e a hivatalos eredeti áfás számlát és a garanciát vagy sem. Például amikor az unokanővérem fia elhunyt. Akkor az unokanővérem, az elhunyt fia iPad (Apple tablat)-ját a hivatalos Apple szervíz csak úgy volt hajlandó fel oldani a jelszót és az arc fel ísmerőjét ki kapcsolni, hogy az iPad eredeti számláját és a garanciáját be kelletett mutatni a szervízben. Hiába le járt már rá a garancia az iPadra. De akkor is a számlával és a garancia papírral tudta igazolni hogy nem lopott a készülék. Tehát ha meg van a készülék eredeti számlája és a garanciája (akkoris ha a garancia már lejárt) akkor a hivatalos szervízek legtöbbje pár ezer forintért fel oldják az elfelejtett jelszót. De ha nem akarsz a régi készülékkel foglalkozni akkor bármikor nyugodtan vehetsz új telefon készüléket. Egyébként mint írtam is már igen, lehet előfizetés nélkül is telefonz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!