Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi kell még hogy megvegyem?

Mi kell még hogy megvegyem?

Figyelt kérdés
Ha bemegyek egy telefonboltba és egyből kifizetem akkor egyből nekem adják? és kell utána még fizetnem érte?

2021. nov. 27. 13:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A szervízben fel tudják oldni a jelszót. Igaz a csak jelszó feloldás, az nem tartozik a garanciális javításba. Vagyis a jelszó feloldás az egy fizetős javítás. Az már más kérdés hogy ha egy szervízbe be mész csak jelszó fel oldás cimén kérik-e a hivatalos eredeti áfás számlát és a garanciát vagy sem. Például amikor az unokanővérem fia elhunyt. Akkor az unokanővérem, az elhunyt fia iPad (Apple tablat)-ját a hivatalos Apple szervíz csak úgy volt hajlandó fel oldani a jelszót és az arc fel ísmerőjét ki kapcsolni, hogy az iPad eredeti számláját és a garanciáját be kelletett mutatni a szervízben. Hiába le járt már rá a garancia az iPadra. De akkor is a számlával és a garancia papírral tudta igazolni hogy nem lopott a készülék. Tehát ha meg van a készülék eredeti számlája és a garanciája (akkoris ha a garancia már lejárt) akkor a hivatalos szervízek legtöbbje pár ezer forintért fel oldják az elfelejtett jelszót. De ha nem akarsz a régi készülékkel foglalkozni akkor bármikor nyugodtan vehetsz új telefon készüléket. Egyébként mint írtam is már igen, lehet előfizetés nélkül is telefonz venni.
2021. nov. 28. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!