Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Képernyőzár feloldása de...

Képernyőzár feloldása de hogyan? ->lent

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy beállítottam az i5700 om on a mintarajzolásos képernyőfeloldást és sajnos a zsebemben össze vissza nyomódott, most kéri az emailemet és a jelszavamat hogy újra használhatóbbá váljon a készülékem egy papírnehezéknél. Eddig nem is gond elmentem a tmobileba, kértem egy ideiglenes internetet csatlakozik a netre beírom a jelszavamat helyesen rábökök a bejelentkezésre, és semmi nem történik. Hibás jelszó, pedig teljesen hibátlan és azt az emailt írom be amivel beregisztráltam. Ilyenkor mit tudok csinálni? Pls helpme
2010. szept. 5. 13:02
 1/4 A kérdező kommentje:
nemtudom kiflashelni,mert nem ismeri fel a gép a telót
2010. szept. 5. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
gepen nezd meg mukodik-e a bejeletkezes
2010. szept. 5. 13:11
 3/4 A kérdező kommentje:
milyen bejelentkezés?nem tudom miről beszélsz
2010. szept. 5. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szoftverfrissítés segít, velem is ez volt.
2010. szept. 5. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!