Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hasznhatatlanná tudja tenni a...

Hasznhatatlanná tudja tenni a telefont?

Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy telefont a mostmár csak volt páromtól. Most pedig fenyegetőzik, hogy azt fogja mondani, hogy ellopták/elhagyta és tiltatni akarja. Mert ugye az ő nevén van. Ettől teljesen használhatatlan lesz a telefon vagy csak telefonálni/smsezni nem fogok tudni?

2021. nov. 25. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Csak sim kártya használata lesz tiltva rajta. Csókold meg, hátha visszavonja a fenyegetőzést.
2021. nov. 25. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
A telefont is le lehet tiltani
2021. nov. 25. 17:29
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha te aktiváltad, léptél be fiókjaidba vele (Google/Apple ID/stb), akkor nem tudja a telefont letiltani, csak a hálózatról/hálózatokról lesz tiltva.
2021. nov. 25. 17:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem Iphone. Köszönöm a válaszokat.
2021. nov. 25. 18:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Csak az adott szolgáltató SIM-je lesz benne használhatatlan, másikkal működni fog, ahogy minden egyéb funkciója is ettől függetlenül.

PL. ha Telekomos, akko csak Telekommal nem fogsz tudni telefonálni, de a világ összes egyéb kártyáját tudja továbbra is használni.

És a többi funkciói is érintetlenek maradnak, ami nem GSM függő.

2021. nov. 25. 22:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha lopottként jelenti, akkor bizony le tudják tiltani magát a készüléket is, ha ezt kéri.

De ez már rendőrségi ügy lenne.

2021. nov. 26. 00:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Pontosan le tiltja az IMEI számot és használhatatlan lesz telefonod ad vissza neki a telefont inkább .
2021. nov. 26. 05:59
 8/11 A kérdező kommentje:

Megnéztem a szolgáltató oldalán, csak a feljelentés másolatával tudná tiltatni. Megvan a beszélgetés meg minden, hogy ő vette nekem és nem loptam.

Visszaadni nem tudom mert tönkrement a gépem és ez az egy eszközöm van most amiről nehézkesen, de tudok dolgozni ameddig újra nem lesz jó a gép.

2021. nov. 27. 00:37
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ettől teljesen használhatatlan lesz a telefon vagy csak telefonálni/smsezni nem fogok tudni?"

Nincs nagy különbség, egy telefon funkciója pont az

2021. nov. 27. 00:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem van különbség mert egyáltalán nem használom telefonálásra. Ha csak a hálózatból tiltatja és minden más funkció működik akkor az nekem jó, de ha teljesen használhatatlan akkor megszívtam.
2021. nov. 27. 02:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!