Huawei P9-hez hasonló mobiltelefont tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Sajnos már nem lehet kapni ezt a modellt, csak eBayen kínai utángyártottba. Nem a lite verzióra gondolok, hanem dual active SIM-esre, acélszürke és lilás színekben gyártották. Olyat szeretnék, ami szinte ugyanezt tudja, ennél okosabb nem kell hogy legyen.
Mindenképp dual active simes legyen es maradnék a huawei-nél.
P30-at próbáltam, de az már túl sok volt nekem, meg ha jól tudom, akkor azon már nem lehet visszahozni a régebbi huawei beállításait. Ezért jó lenne P30-nál régebbi modell is, ami bevált. Főleg telefonálásra kellene.
2021. nov. 24. 08:43
1/8 anonim válasza:
Új Huawei -en már nincs Google.
Régi modell? Csak Telefonálásra? Bármelyik!
2021. nov. 24. 08:55
2/8 A kérdező kommentje:
Nem kell a legújabb típus.
A p9 korabeli is jó, csak hasonló adottságokkal.
A Google azért jó ha van rajta, csak a mail-lek miatt.
2021. nov. 24. 09:05
3/8 anonim válasza:
Gmail -t elvileg lehet használni így is. Nekem nincs de tulajok ezt mondják.
Nagyon öreg telefont akkumulátor öregedése miatt nem biztos hogy sokáig fogod használni...
p30 nál öregebb a P20 pl :)
(Ezeken még van google is)
2021. nov. 24. 09:17
4/8 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik a P9 lenne neked a legjobb választás (nem lesz benne sok újdonság). Vegyél egy használt, de jó állapotút, vagy vidd be szervízbe a tiédet és felújítják. (Használt lehet, hogy olcsóbb)
2021. nov. 24. 10:06
5/8 anonim válasza:
P30-on még van Google és simán át tudod vinni az összes beállítást. Tudom, mert P9-ről váltottam P30-ra.
2021. nov. 24. 10:19
6/8 A kérdező kommentje:
Szóval igazából nem is az enyém a telefon, hanem a férjemé, ő ragaszkodik ehhez a típushoz. A p30 sem volt igazán jó neki e helyett, mert azt mondta túl sok felesleges van benne és ezért idegesíti. A régijét már nem lehet felújítani, legalább 5x volt kijelző cserén, már olyan görbült, hogy nem vállalnak rá új kijelzőt. Használtat is vettünk már, de az sem jobb, ha lenne belőle új, akkor tényleg az kéne, vagy valami hasonló ami új.
2021. nov. 24. 11:48
7/8 anonim válasza:
Mi az a sok fölösleges? Kb ugyanaz a kategória, csak erősebb hardver és több memória.
2021. nov. 24. 11:57
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos pontosan nem tudom mi az ami zavarja. De ha nincs más lehetőség, marad a p30, mert sokmindent kipróbált és még tényleg ez áll a legközelebb a p9-hez, majd hozzászokik. Csak gondoltam hátha van ennél jobb is és megleptem volna vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!