Az Android alapjában véve vírusos vagy sem? Vagy ez előfordul az iOSnán is?
Android
Ios
Az iOS-on soha nincs vírus, mert az Apple fejlesztői okosak. Valódi programozók, és nem 2-es programozók, mint akik nem akarnak dolgozni menni, ezért muszáj IT kategórián belül tanulniuk, csakhogy legyen valami kis tudásuk, ami valójában nincs is, és ezzel a 0 tudással fejlesztik az Android-ot. Android-on ezért van vírus.
Ajánlóm neked iPhone 13 Pro Max 1Tb oke😉👍
Az android maga egy vírus :D
iOS-ra nem nagyon tudnak vírust csinálni, mert az egyes applikációk nem férnek hozzá a telefonhoz és a rendszerhez.
Eddig csak Samsung telefonom volt, de vírussal még nem találkoztam.
Ajánlom a Z Fold3-at oke😉👍
#1:
Ios-nél ugyanúgy megvannak azok az oldalak, ahonnan tudsz "nem megbízható" forrású appokat leszedni. Pandahelper és társai.
Az Android vírus olyan mint a jeti. Vannak akik állítják hogy létezik, viszont senki sem látott még olyat. Mondjuk az iOS-es naptárba beékelődő weboldalakat is vírusnak nézik a felhasználók akik ha megkérdezed tőlük, milyen telefon van a kezükben, csak makognak, hogy valamilyen iPhone.
Ransomware-rel vagy vírussal speciel egyiken sem találkoztam, rootkittel és adware-rel meg mindkettőn.
A Huawei körül volt némi fennforgás gyárilag beépített spyware miatt de szerintem sosem derül ki, hogy valós volt-e a dolog.
Az Androidon alapjában véve nem vírusos. De leellenőrizheted: open source, azaz a forrása elérhető, végignézheted, tartalmazge víruskódot.
Az iOS esetében ezt nem teheted meg, a forrása zárt és elérhetetlen, ki tudja, mit tartalmaz.
“Az iOS esetében ezt nem teheted meg, a forrása zárt és elérhetetlen, ki tudja, mit tartalmaz.”
Hát persze, hogy nem tudod megnézni, minek? Az iPhone az iPhone. Vírustól, fagyásoktól, idegrendszerszer megterhelésétől, vérnyomás magasítótól mentes telefon. Ahogy írtam, az iPhone örök!☝️ És ezt végig úgy írtam, hogy fel volt emelve a magasba az ujjam, mert jó okot írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!