Van olyan funkciója az android telefonoknak, amit egy iPhone nem tud?
De én nem gépre akarom a fájlokat átpakolni, hanem a telefonba dugott pendrive-ra, olyan mappastruktúrával, ahogy nekem tetszik.
Androidon megnyitom a Total Commandert, és a letöltésekből áthúzom a fájlokat/mappákat a pendrive-on létrehozott mappába, és kész (Ugyanúgy, mint az asztali sz.gépen a TC-vel csinálnám)
Vagy letöltök ömlesztve egy csomó mindent (képek, zenék, videók, mindenféle fájlok, stb)
Fogom a külső SSD-met, vagy akár HDD-met és rámásolok mindent közvetlenül a telefonról USB 3.0-s sebességgel.
iPhone? Ja, hogy a LIGHTNING csak USB 2.0-t tud, így egy HDD esélytelen.
Ja, bocsi.
Mellesleg élvezet lehet egy 1TB-os telefont USB2.0 sebességgel telepakolni
Most álltam át iPhone-ra, következőkről mondtam le:
- jack
- bővíthetőség
- fájlkezelő
- egyszerű fájlátvitel internet nélkül
- Type C sebessége
- értesítő LED
Viszont:
- 5 év support, ebben benne van a főverzió is.
- Jobban optimalizált app-k.
- Egyszerűbb működés, átláthatóság.
- Nincs problémás gapps és goole szolgáltatás beépítve.
- Jól szinkronizálható minden beállítás, fájl, kép saját app-al.
Mindenki maga döntse el hogy megér-e ennyi áldozatot, korlátlan mobilnet erősen ajánlott, illetve vezeték-nélküli eszköz is jelentősen megkönnyítheti az életet.
most közben rájöttem, hogy a lucky patcher nagyon hasznos tud lenni, csak nem jutott eszembe 😃
Kiszedhető az offline appokból minden reklám.
#24 Igaz hogy a lightning csak usb 2.0 sebességre képes, csak többnyire nem erre használják.
Wifi -n keresztül szinkronizálva szedik le a videókat, fotókat.
Feltölteni meg viszonylag ritkán szoktak rá.
Mert ugye zárt rendszer fizikailag se nagyon egyszerű csak úgy fileokat rá másolgatni.
Bár azt leszámítva mikor jó régen szétromoltam a telefonomat és egy csomó minden volt rajta ehhez, nem igen másolgattam rá semmit soha... Mindig csak letöltöttem.
Nem ártana ha gyorsabb lenne a lightning de valszleg már csak dacból tartják telefonokon vagy nem tudom.
Magát a csatlakozó fejét jobban szeretem mint az USB-C nek.
Hiába az usb-c, fizikailag a lightning a jelentősen jobb és strapabíróbb csatlakozó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!