Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan funkciója az android...

Van olyan funkciója az android telefonoknak, amit egy iPhone nem tud?

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 19:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

De én nem gépre akarom a fájlokat átpakolni, hanem a telefonba dugott pendrive-ra, olyan mappastruktúrával, ahogy nekem tetszik.

Androidon megnyitom a Total Commandert, és a letöltésekből áthúzom a fájlokat/mappákat a pendrive-on létrehozott mappába, és kész (Ugyanúgy, mint az asztali sz.gépen a TC-vel csinálnám)

2021. nov. 22. 21:05
 22/29 anonim ***** válasza:
Speciális, "Lightning-végű" pendrive-val (elvileg) lehet, aminél írják.
2021. nov. 22. 21:22
 23/29 anonim ***** válasza:

Vagy letöltök ömlesztve egy csomó mindent (képek, zenék, videók, mindenféle fájlok, stb)

Fogom a külső SSD-met, vagy akár HDD-met és rámásolok mindent közvetlenül a telefonról USB 3.0-s sebességgel.

iPhone? Ja, hogy a LIGHTNING csak USB 2.0-t tud, így egy HDD esélytelen.

Ja, bocsi.

Mellesleg élvezet lehet egy 1TB-os telefont USB2.0 sebességgel telepakolni

2021. nov. 22. 21:33
 24/29 anonim ***** válasza:

Most álltam át iPhone-ra, következőkről mondtam le:

- jack

- bővíthetőség

- fájlkezelő

- egyszerű fájlátvitel internet nélkül

- Type C sebessége

- értesítő LED

Viszont:

- 5 év support, ebben benne van a főverzió is.

- Jobban optimalizált app-k.

- Egyszerűbb működés, átláthatóság.

- Nincs problémás gapps és goole szolgáltatás beépítve.

- Jól szinkronizálható minden beállítás, fájl, kép saját app-al.

Mindenki maga döntse el hogy megér-e ennyi áldozatot, korlátlan mobilnet erősen ajánlott, illetve vezeték-nélküli eszköz is jelentősen megkönnyítheti az életet.

2021. nov. 22. 22:04
 25/29 anonim ***** válasza:

most közben rájöttem, hogy a lucky patcher nagyon hasznos tud lenni, csak nem jutott eszembe 😃

Kiszedhető az offline appokból minden reklám.

2021. nov. 22. 23:03
 26/29 anonim ***** válasza:

#24 Igaz hogy a lightning csak usb 2.0 sebességre képes, csak többnyire nem erre használják.

Wifi -n keresztül szinkronizálva szedik le a videókat, fotókat.

Feltölteni meg viszonylag ritkán szoktak rá.

Mert ugye zárt rendszer fizikailag se nagyon egyszerű csak úgy fileokat rá másolgatni.

Bár azt leszámítva mikor jó régen szétromoltam a telefonomat és egy csomó minden volt rajta ehhez, nem igen másolgattam rá semmit soha... Mindig csak letöltöttem.

Nem ártana ha gyorsabb lenne a lightning de valszleg már csak dacból tartják telefonokon vagy nem tudom.

Magát a csatlakozó fejét jobban szeretem mint az USB-C nek.

Hiába az usb-c, fizikailag a lightning a jelentősen jobb és strapabíróbb csatlakozó....

2021. nov. 23. 09:14
 27/29 anonim ***** válasza:
Vannak alkalmazások iPhone-ra, amelyek "fájlkezelőként működve", az alkalmazáson belül egyfajta tárolót hozva létre lehetővé teszik fájlok másolását a telefonra és pl. ha médialejátszóként is működik az adott alkalmazás, a zenét is lejátsza.
2021. nov. 23. 09:31
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Fortnite
2021. nov. 23. 12:54
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
28# ki kell nőni az óvodából! Apple is tudja ezt!☝️
2021. nov. 23. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!