Hogyan tudom beállítani a hívószám elküldését?
Figyelt kérdés
Adott egy Iphone 13 mini, IOS 15-el. Melyik menüben és hol tudom be állítani azt hogy ha én hívok / én indítok hívást akkor, az én telefonom elküldje a hívó számomat, vagyis a telefon számomat. Hogy értsd: Ha én a saját telefonomról felhívom édesanyámat, akkor az édes anyám telefon készülékén, meg jelenjen az én telefon számom. - Anno androidos telefonon tudtam. De most IOS rendszer van és Iphone 13 mini telefonom van. Ezen az Iphone 13 minin meg sehol sem találom az adott be állítást. Egyébként ez az első IOS rendszerű telefonom. Ez idáig csak androidos telefonom volt.2021. nov. 21. 17:23
11/11 anonim válasza:
akkor tényleg én vagyok a hülye 😃 bocsi #9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!