Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okosóra (Apple Watch 7)...

Okosóra (Apple Watch 7) vásárlás hogy működik? (Lent)

Figyelt kérdés

Van iPhone-om, előfizetéssel, mobilnettel még hűségidőben. Ha szeretnék egy Apple Watchot szintén a mobilszolgáltatótól venni, azt csak új előfizetésre lehet (mobil+net díjcsomag), mint egy új mobilt, vagy a meglévő mellé is? Kell új telefonszám, havidíj és internet is? Hogy megy ez?

Köszi!!

2021. nov. 20. 17:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, mit törődsz ezzel? Nekik sem egyben, sem részletre nincs és soha nem is lesz ennyi pénzük. Nyugodtan vegyél órát magadnak, aztán csak figyeld majd az irigy kisgyerekek tekintetét, amikor csipog egyet a karodon.
2021. nov. 20. 19:51
 12/30 anonim ***** válasza:
56%

De, mindegy. Attól, hogy orvos vagy, még nem lesz több a pénzed belátható időn belül. De a te dolgod, úgy vered adósságba magad, ahogy akarod.

(Mondjuk látszik, hogy nem pénzügyi ismereteket tanultál.)

2021. nov. 20. 19:55
 13/30 anonim ***** válasza:
66%
Kemény, hogy ennyire suta emberek orvosok itthon. Ez mindent elis mond a SOTE-ról :D
2021. nov. 20. 19:58
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Miért 7-est akarsz?Nem lett sok újítas.

SE?6?

Igények?

Jobban járnál

2021. nov. 20. 20:39
 15/30 A kérdező kommentje:

Pénzügyi ismeretek? :) Miért is kéne egy orvosnak mindenhez IS értenie? Amúgy a 0%-os törlesztő miért ne érné meg? Ettől miért verném adósságba magam? Attól, hogy most akutan nincs 150-300 ezer forintom egy okosórára, havonta 8 ezer forintot ki tudok fizetni.

Miért is lennék suta? Mert szeretnék 0%-os részletre venni egy okosórát?

2021. nov. 20. 21:26
 16/30 anonim ***** válasza:
77%
Azért, mert megrekedtél azon a szinten, hogy bár abszolút semmi pénzed egy ilyen órára, de a kisebbségi komplexusod kompenzálásához veszel egyet, mert az menő. Szomorú, hogy ilyen emberek mások életéért felelhetnek.
2021. nov. 20. 21:29
 17/30 A kérdező kommentje:
Igen, én orvosként annyira "suta" vagyok, hogy számonkérem rajtatok, hogy nem adekvát választ adtok a kérdésre. Feltettem egy kérdést, hogy Apple Watch-nál hogy működik pontosan a vásárlás, mert még sosem volt ilyen órám, erre válasz helyett pocskondiázni kezdtek, hogy milyen ostoba vagyok stb. Sok rosszindulatú, irigy.... inkább nem írom le. Nyugodtan fortyogj csak a levedben 13-as, hogy te sosem leszel sem anyagilag, sem intellektuálisan, sem semmilyen értelemben egy orvos szintjén. :) Na, szia! :) Minden jót!
2021. nov. 20. 21:29
 18/30 anonim ***** válasza:
75%

Engem csak az nem lep meg, hogy egy orvos így beszél másokkal, mégha fel is idegesítik. Valahogy ezt a lenézést tapasztaltam mindenhol, hogy “te sosem leszel (…) semmilyen értelemben egy orvos szintjén.” Ezek szokták a normális embereken leverni a feszkót, ha valaki megsértette az egójukat.

Az órához meg, meg kell kérdezni az illetékeseket, ők tudják a legjobban, minden más információ vagy csak nem hiteles vagy már elavult.

2021. nov. 21. 09:30
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

A te szintedet itt kb az összes válaszoló meghaladta már te díszmajom :D Az meg, hogy egy órát nem tudsz venni, nehogymár a mi gondunk legyen. A bevásárlást is intézzük helyetted, mert a 30 IQ-d meghaladja? Semmiféle orvos nem vagy te, csak egy unatkozó hétvégi nyomorék a GYK-n. :D

2021. nov. 21. 09:48
 20/30 anonim ***** válasza:
95%

17

Nem hiszem, hogy bárki szeretne a te szinteden lenni, iPhone meg Apple Watch, a segged meg csupasz mert egy csóró vagy. Erre valahogy nem sokan vágynak.

2021. nov. 21. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!