Iphone tulajdonosok! Szerintetek tetintettel a maszhasználatra érdemesebb régebbi touch ID-s telefont venni Face ID-s helyett?
Jelenleg egy X-em van, amin a hetekben ment tönkre a face ID szenzor. Azon gondolkoztam talán nem is lenne érdemes megcsináltatni, mert a nap jelentős részében maszkot hordok, így nem is tudom teljesen kihasználni. Ugyanakkor visszaválthatnék pl. Egy 2020-as SE-re, ami ugye ujjlenyomatolvasós. A jelkódos mósszer egyre jobban zavar, és mindenképpen szeretnék biometrikus feloldási módszert.
Ti megcsináltatnátok a face ID-t a helyemben, vagy inkább vennétek egy ujjlenyomatolvasós telefont?
"a covid után 2 hónappal kint volt a frissítés, ami megoldotta a maszk-face id problémát"
Ami kimerült annyiban, hogy szinte azonnal kéri a jelkódot, és nem próbálkozik maszkban leolvasni az arcodat.
Ez anyira megoldás, mintha egy vérző sérültet nem bekötöznénk, hanem letakarnánk egy pokróccal, hogy ne is lássuk a szenvedését :D
Mondom ezt iPhone tulajként :)))
Nem lennék az apple helyében. Évekig fejlesztették a FaceID-t, tökéletesen működött már az első verzió is, aztán jött a covid :DDDD
Én maradok a FaceID-snál, 13PM-ról nem fogok az SE szintjére visszalépni.
Ha neked elég az a telefon akkor vegyél azt. Te tudod mit csinálsz vele....
A FaceID-t csak hivatalos szervizben tudják megcsinálni!
Pont ezért nem szeretnék visszalépni, rengeteget fotózok és képeket szerkesztek, ezért fontos volt a jó kamera és a led kijelző.
Egyébként pl. Az iCentrumnál van olyan szolgáltatás hogy “face ID” javítás 40k-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!