5000 Ft-os bluetooth fülhallgató? 😀 Vett valaki ilyet? Kibír 1-2 hónapot? Akkor lesz pénzem jobbra.
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 19:39
11/17 anonim válasza:
En asszem 4 ezerer vettem 😅 napi 2-3 orat hallgatom es heti 2x eleg tolteni. Egesz jol szol meg vizallo is. Sztem 50ert nemeri meg venni
12/17 anonim válasza:
Van valami fekete kinaim, igaz csak az egyik oldalát hasznalom mert ha az oldalamon fekszem akkor zavarna, de még jó fél év után is
13/17 anonim válasza:
2 éve vettem kb. Az akku mintha hamarabb merülne kicsit. De még bőven használható.
14/17 anonim válasza:
Az előző a legolcsobb xiaomi volt, valahol 10 alatt, bírt 1,5 évet két gyerek mellett. A töltőcsatlakozó ment tönkre, maga a fülhallgató kitűnő volt. De a töltőcsatlakozót (régi típusú USB) minden máson is rendszeresen kinyírtam. Az új 7000 volt, már újfajta töltővel, a célnak tökéletesen megfelel (kényelmes, nekem elég jó a hangzása). Ha bírja ez is bő egy évig, akkor nekem megérős.
15/17 A kérdező kommentje:
Jajjjj dejóóó, köszönöm a válaszokat. #4 te nem a fiam vagy?? 😀😀😀 Szerinte egy órát se fogja bírni lol. Ne vesszetek össze, mindenkinek köszönöm a választ.
2021. nov. 20. 08:19
16/17 anonim válasza:
Én úgy keresgélnék, hogy konkrét típusokra mindig megnézem az árukeresős népítéletet. Úgy azért hamar kiderülnek ilyenek, hogy fos kopogósan szól vagy agyrágó magasakkal, meg hogy miket szívnak vele. Meg persze lehet ár szerint rendezve görgetni, és lesni a csillagosokat, olvasni azokról a tapasztalatokat. Hamar tud módosulni a stratégia és a végső ár, de csomó olyan van, hogy beakad valami jóáras kincs.
17/17 anonim válasza:
én Redmi Airdots-ot vettem még tavaly nyáron...azóta is működik, 6 ezerért szerintem jó vétel volt 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!