Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 70-es feltöltőkártyás mobilegy...

70-es feltöltőkártyás mobilegyenleget 30-as feltöltőkártyás univerzális egyenlegről, hogy lehet feltölteni sms-ben?

Figyelt kérdés

Feltölteném a 70-es mobilegyenlegem a 30-as számom univerzális egyenlegéről sms-ben. A kérdés: pontosan mit kell tenni?

A telekom oldalán két leírást találtam erről, de mindkettőnél ott szerepel, hogy "Az SMS-es feltöltés szolgáltatást havi díjas előfizetőink vehetik igénybe."

[link]

[link]

2021. nov. 19. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:

"Havi díjas ügyfeleink SMS-ben indíthatnak feltöltést Domino, vagy akár más havi díjas hívószámra."

"A szolgáltatást csak havidíjas előfizetőink vehetik igénybe Mobilvásárlás keretük terhére, melyet a havi számlájukban fizetnek ki."

Ezen mi nem világos? :DDDD

1. Dominósként nem csinálhatsz ilyen

2. csak telekomon belül működik.

2021. nov. 19. 12:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Sokszor kérdeztem itt a gyakorin az elmúlt években, hogy feltöltőkártyásként, hogy tudnám "levásárolni" a mobiljaimon lévő összeget (univerzális egyenleg) és állandóan azt írták, hogy rengeteg dologra levásárolhatom, pl fel is tölthetek vele mobilt. De, hogy konkrétan hogyan azt senki se írta meg. Sokszor utánaolvastam, de csak olyan levásárlási lehetőségeket találtam, ami használatához havi díjas előfizetés kell. Ezért azt hiszem, hogy akik válaszoltak, ők feltudják tölteni feltöltőkártyásról a mobiljukat.
2021. nov. 19. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Feltölteni másnak nem lehet belőle, ezt csak havidíjassal lehet.

Egyéb vásárlásra felhasználhatod (Pl. szerencsejáték, Google Play-es vásárlás, stb)

2021. nov. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!