Nem jó az IPhone XS kamerám? Képek
A minap mèg tettem fel egy kérdést amiben azt írtam hogy a használtan vásárolt iPhone Xs kamerája mintha nem lenne az igazi de nem vagyok Benne biztos.
Erősebb fénynèl mintha fakó lenne a kép, nagyon bevilàgit egy ègő pl.
Most volt alkalmam kicsit össze hasonlítani egyik barátnőm 8asàval és ezzel szemben is fakóbbak a képek. Mit gondoltok? Baj van vele vagy ez ilyen? A másik sokkal színesebb, kontrasztosabb képet készít .
Csatolok pàr képet.
Ez ilyen. Nem látok eget verő különbséget. Első képnél a színek valóban fakóbbak kicsit, de látszik, hogy nem ugyanabból a szögből van fotózva. A második képnél semmi lényeges különbség.
Közvetlen fény felé fotózva pedig az én xs max-om is ilyen.
Köszi a választ!
En azt furcsállom, hogy ugye újabb kiadás és elvileg jobb kamerája kellene legyen, mégis amikor össze hasonlítom szinte mindegyikben jobbnak tűnik a 8-as.
En pont a képek miatt vettem iPhonet.
Én inkább úgy mondanám, hogy másabb. A színek nem annyira telítettek.
Ha valóban képek miatt vettél telefont, akkor az XS rossz döntés volt.
Használtan én inkább egy Huawei P30 pro-t javasoltam volna. Az kb körbe röhögi az xs-eket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!