Vezetéknélküli töltés tokkal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Adott egy ilyen tok:
A kérdésem az lenne, hogy gátolja-e a vezetéknélküli töltést?
Ha igen, milyen tokot ajánlotok ami megfizethető és jó a fogása, illetve nem sokkal vaskosabb?
Rákerestem néhány helyen, de nem találtam ezzel kapcsolatos infókat, mármint hogy milyen tokokkal biztosan nem működik.
Előre is köszönöm!
2021. nov. 17. 15:45
1/5 anonim válasza:
Átlagos műanyag tokokkal működni fog, az a pár milliméter nem fogja gátolni a töltést. Alumínium illetve különböző fémtokok amik gondot okoznak neki.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Galaxy S20 Ultrán egy noname 1500 ft-os tok van és simán tölti benne vezeték nélkül, úgyhogy fogod tudni tölteni az Apple-t ezzel.
3/5 anonim válasza:
A fém tokokkal tuti nem működik, meg ha nagyon vastag a tok az lehet még baj, mert túl messze lesz a töltőtől a telefon. Ezzel szerintem fog menni simán.
4/5 anonim válasza:
Note 10 Plus gyári Standing Armor tokja jóval vastagabb, megy vele a töltés. A linkelt tok se fogja gátolni.
5/5 anonim válasza:
Nekem armor tok van, azzal nem megy. Egy sima tokkal, ami pár mm, azzal igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!