Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudom visszaállítani a...

Hol tudom visszaállítani a messenger üzeneteket ?

Figyelt kérdés

Tehát ,hogy legyenek egyből láthatóak és ne kelljen azért az újjlenyomatot használni hogy láthatóvá váljon a küldő neve.(iphone8)

Próbáltam rákeresni a Google-ban ,de nem jártam sikerrel.Köszönöm !

2021. nov. 17. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Na látod, ennyire biztonságos az iPhone 😉☝️
2021. nov. 17. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztonságos vagy nem ...beállítottam vagy 2 hete és most nem tudom hol lehet vissza csinálni .Szóval ha kapok egy messenger üzenetet csak akkor látom a küldőt ha ujjlenyomattal feloldom .Ötlet valaki iphone-s?!
2021. nov. 17. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:

beállítások- értesítések- messenger appot kikeresed.

zárolási képernyő megjelenése: előnézetek megjelenítése: mindig-re állítod.

2021. nov. 17. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
még kiegészítésképpen az appon belül a beállításokban (messenger- bal felső sarok profilképed- értesítések és hangok- előnézetek megjelenítése)
2021. nov. 17. 16:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat .Sajnos nem sikerült eddig ott ahol mondtátok a beállítások- értesítések-hangokban ,sem a zárolási képernyő megjelenése. (asszem ilyenekre nem is emlékeztem ) Pl ha fel van oldva a telefonom akkor látom ki küld üzenetet ,de ha zárolva van akkor csak a (Messenger,értesítés) üzenet jelenik meg ha nem nyitom fel. De ti megtettetek mindent .Köszönöm ezt is hogy foglalkoztatok vele(m).
2021. nov. 17. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:

telefon újraindítás. vagy egy app lefrissítése/újra telepítése esetleg..és újra ezek a beállítások megnézése. ..

az értesítések jelzésénél mindenhol van pipa?

a zárolási képernyőnél mindenképp legyen, mivel ennél a beállításnál szeretnéd látni rögtön a az üzenetet/nevet stb...

2021. nov. 17. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!