Lehet baja a készülékemnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma sajnos leejtettem az iPhone 12 mobilom,sajnos darabokra tört a hátlap de a készülék továbbá is működik tettem rá egy tokot:D de sajnos a képernyőn lett egy nagyon pici zöld pötty,ugye amoled es sajnos nagyon drága a képernyő csere.. január végén cserélném le,addig ki fogja bírni? Nem lesz esetleg nagyobb a pötty vagy nem lesz csík? A képernyő egyáltalán nem törött csak a pötty van ott. Próbáljam nem nyomni a képernyőt,hogy nehogy meghaljon? És fogja így bírni?2021. nov. 15. 09:17
1/3 Morzsi007 

válasza:

Ha nem akarod kicserélni, akkor nincs más használd így. Ha majd nagyobb lesz a gond, akkor csere.
2/3 anonim 

válasza:

"addig ki fogja bírni?"
itt tedd fel a kérdést: [link]
"Próbáljam nem nyomni a képernyőt"
érintő képernyő
érintő
nem nyomó! érintő! :D
3/3 anonim válasza:
Nyomásra, külső fizikai behatásokra extrán érzékeny így a készülék. Ha megnyomódik, leejted újra lehet nagyobb baja. De én is azt mondom, hogy amíg nem zavaró annyira, próbálj odafigyelni és akkor cseréltesd a kijelzőt, ha már nagyon rottyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!