Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aki iPhone-ról valami Androido...

Aki iPhone-ról valami Androidos telefonra váltott az miért tette, mi nem volt jó az iPhone-ban?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Az ára.
2021. nov. 14. 23:56
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Ez az árral való közhelyesdi elég unalmas már.

Ha elosztod a szoftveres támogatás hónapjainak számával a termék árát, semmivel sem kerül többe mint egy androidos, vagy harmony OS-es készülék.

6 év egy IOS eszköz támogatottsága, ez idő alatt garantáltan egy deka laggod nem lesz tehát iPhone-t nem 3 évre veszel.

2021. nov. 15. 00:13
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

2. valaszolo, ez nem feltetlen igaz. Parom 6s iPhone-ja valoban mai napig hasznalhatoan mukodik, de az "egy deka laggod nem lesz" megallapitas nem feltetlen igaz. Ugyesen ossze vannak rakva, szoftver is atlag feletti, de problemak lehetnek.

Ugyanugy Android telok kozott is lehet ugyeseket talalni, 2013-as Moto G-m mai napig hasznalhato, ugyanugy 2017-es Motog5-om es 2019-es Pixel4-em.

2021. nov. 15. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

2015-ös telefonról beszélsz kedves 3-as.

Most múlt hat éves, tehát ez csak alátámasztja amit mondtam.

A 6S most kezdi elérni a határait és mutatni teljesítménybeli romlásokat.

Tudom, mert én is 6S felhasználó vagyok még.

Ez bizonyítja hogy megveszel egy iPhone-t 6 évre megvan a telefonod.

2021. nov. 15. 00:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Oké, hogy használhatóak az androidos telefonok, ezt aláírom meglehet.

Viszont egyik sem kapja már évek óta a frissítéseket, ezáltal idő múlásával arányosan egyre több alkalmazás válik használhatatlanná a készüléken.

Egy iOS eszköz esetében pedig folyamatosan jönnek a legújabb frissítések, minden alkalmazás futni fog a telefonon.

2021. nov. 15. 00:56
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

"Viszont egyik sem kapja már évek óta a frissítéseket"

Ekkora hülyeséget még nem olvastam, te mit téptél? :D

Ugyan azt az android készüléket használom 5 éve, és a mai napig jönnek rá a szoftverfrissítések és kifejezetten az új android verziók is. Valami nagyon nincs rendben odabenn az almamániás fejedben. Emelett pedig tény, hogy az apple termékek felépítése 80%ban Samsung hardwarekből áll. Ahelyett hogy hülyeségeket írsz inkább próbald visszaszerezni a felszínességedben odaveszett objektivitásod.

2021. nov. 15. 02:38
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

Te jó hülye vagy. Mi az, hogy az Apple termékek 80%-ban Samsung alkatrészekből állnak?

Maximum a kijelző, de az is inkább mostmár LG & Sharptól van rendelve.

Processzor és egyéb alkatrészek a TSMC-től, saját tervezéssel.

A te Samsung & droid fejedben is vannak gondok.

2021. nov. 15. 02:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudtam megszokni.

Meg nem ment pár dolog amivel nem tudtam mit kezdeni és ilyenkor elővettem az androidos telefont.

2021. nov. 15. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!