IPhone XR vagy IPhone SE? (Az új) És miért ?
#10 FaceID felhasználás függő erősen.
Maszkban feloldani nem megy ugye :( Tudjuk hogy epöl vács al fel lehet oldani, de nekem az óra mechanikus és nem esténként töltős.
Illetve asztalon használom és gyakran ha üzenetem jön fel kéne oldani de ugye nem látja az arcomat, akkor is problémás ugye.
Autóban hisztizik gyakran és vagy felold vagy nem. Ugye mert nem felém van fordítva, így bohóckodni kell hogy feloldjon. Aztán ha nem megy akkor kódot kell pötyögni.
TouchID olvasó ilyen helyzetben mind jobb.
Van egy barátom akinek van egy testvére még hozzá egypetéjű testvérek. Azaz a telefon lazán elhiszi a testvéréről hogy ő az. TouchID nem keveri össze őket.
Egy ideje használom a FaceID -t és ezt az egyet kifejezetten rühellem az epölben. Ott kell kínlódni a kóddal mindig... Másoknak meg csak odanyomja az úját mindegy hogy áll a feje mindegy milyen pozícióban van a telefon és voila...
Ezt 2 év után se tudom megszokni. Sokszor megfordult a fejemben hogy SE re váltok... Kamera és az üzemidő tartott vissza eddig is...
Vagy valami androidra ahol van üzemidő, és jó kamera is, meg újlenyomatolvasó is.
Ha meghagyták volna opciónak a TouchID -t is mindenki válassza ki melyiket akarja... MacBook -on miért bírták ott hagyni?
Nem lenne egy nagy kaland a bekapcsológombban ahogyan azt mondjuk az iPadMini -ben is meg tudták csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!