Melyik telefont válasszam 60 és 80ezer között? Sajnos nehezen tudok dönteni.
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 14:13
1/7 anonim válasza:
Hol akarod venni? Csak mert nem mindenhol ugyanazok az árak.
2/7 A kérdező kommentje:
újan akarom rendelni netről, végülis nem az a lényeg, hanem hogy kinek melyik kéne ebben az árkategóriában.
2010. szept. 4. 14:43
3/7 A kérdező kommentje:
ahonnan rendelni akarok ott kb. a T-mobile dominó csomag árai vannak csak ott függetlenek a telók.
2010. szept. 4. 14:44
4/7 anonim válasza:
És mik az igényeid?
Én spec ebben a kategóriában már valószínűleg Android-ban gondolkoznék, azon belül is a HTC készülékei közt nézelődnék.
De egyébként érdemes lehet megvárni az Ősz végét, mert a WP7 megjelenése felkavarhatja az álló vizet.
5/7 A kérdező kommentje:
hát ebben az árkategóriában szinte az összes tudásai kielégíti igényeimet, csak a külső ami miatt nem tudok dönteni :S csak érintőképernyősök számomra kilőve, szétcsusztathatós közül ami tetszik Pl. Sony Erricson Aino u10i, oldalra csusztathatós ami tetszik Sony ericcson xperi x10 mini pro vagy Sony ericsson vivaz pro hd u8i
2010. szept. 4. 15:11
7/7 anonim válasza:
Ez esetben szerintem a Xperia X10 mini pro, ami jó választás lehet. Vagyis én a felsoroltak közül azt választanám egyértelműen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!