Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem talál 5g hálózatot...

Miért nem talál 5g hálózatot a Xiaomi Mi11 Liter 5g telefonom?

Figyelt kérdés
Telekomos vagyok,3éves a SIM kártyám,rákérdeztem az eladónál a Telekomnál,azt mondta nem kell új SIM,jó az is. A telefon hálózati beállításával az 5g előnyben van beállítva.Igaz,nagyon nem voltam bent a Belvárosban,de a lefedettségi térkép szerint a Hungária körúton már kéne lennie. Meg a Madárhegynél is.Mégse látom még a hálózati keresöben se a Telekom,se a Vodafone 5g hálózatát.Mi lehet az oka?Nem hatalmas baj,mert a 4g is elég gyors,de azért kíváncsi vagyok!
2021. nov. 12. 11:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Lite
2021. nov. 12. 11:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Melyik díjcsomagban vagy?

Az 5G csak a Gigaerős NET csomagokban érhető el

2021. nov. 12. 11:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Hú azt meg kell néznem,de az normális jelenség,hogy a hálózat kezelő se jelzi ki?Mert a Vodáét se jelzi ki. Viszont a többi szolgáltató 2,3,4 G hálózatát kijelzi.
2021. nov. 12. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Biztos van ott lefedettség? Attól hogy a térkép szerint van, még nem biztos, hogy van is, illetve fordítva is lehet, olyan helyen is működhet ahol a térkép szerint nem. A térképet ugyanis szimulációval generálják, ami elég sok faktort nem vesz számításba, például a visszaverődő jelet, ami elég komoly tényező, illetve épületek árnyékoló hatását, ami szintén nagyon komoly, annyira, hogy például az Etele Plázába belépve a hívás az üvegfal vonala után megszakad, míg előtte maximális a térerő (Digi Mobil és Telekom egyaránt, a Voda jó, de nekik van bent antennájuk, a wifit is ők biztosítják).
2021. nov. 12. 12:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Majd bemegyek a belvárosba hamarosan.
2021. nov. 12. 12:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Népliget környékén, én ott mértem a legmagasabb 5G sebességet Telekomosként.

(Népliget - Albert F. út között a villamoson ülve 870mbps)

Illetve a kártyád a SIM1 foglalatban van?

(Sok telefon csak az első SIM-nek hajlandó adni az 5G-t, régen a 4G-vel is ez volt)

Nekem Huawei-em van, de itt az 5G-t külön is lehet ki-be kapcsolni, az értesítősáv/vezérlőpanel lehúzásával (Egy 5G ikon is ott van a többi között) - Esetleg ezt is ellenőrizd.

2021. nov. 12. 12:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen az 1es slotban van.Mint írtam 5g preferált módban van a telefon. Igen megnézem majd a Népligetnél.
2021. nov. 12. 14:02
 8/10 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ha nem gigaerős neted van előfizetve, akkor nem fog ráállni az 5G-re, így lehetséges ki sem fogja mutatni. Nekem iphone-om van, de 5G-t még nem láttam a kijelzőn. Nincs gigaerős net csak 4G-s.
2021. nov. 12. 14:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Csak a kijelző nem jelzi ki,vagy a hálózat kereső se mutatja ki? Amúgy bemegyek majd a Belvárosba,mert a Voda5gjét se mutatja sehol,akárhol végeztem hálózat keresést
2021. nov. 12. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól még jeleznie kéne. Engem a Vodás kártyám nem enged 4G-re, mert feltöltőkártyás állandó net nélkül, csak alkalmi bővítőket veszek hozzá, az pedig csak 3G-n működik. Attól még látja a 4G-t és ha engedélyezem neki, próbálna is csatlakozni, ezért fél percig nincs szolgáltatás állapotban van, amíg rá nem jön, hogy nem lehet és a 3G-re megy fel. Ha csak 3G módba teszem akkor egyből lesz szolgáltatás ahogy feléled a kártya, így viszont ki se jelzi a 4G hálózatot kereséskor, egyikét se.
2021. nov. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!