Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 11 aksi miért lehet?

IPhone 11 aksi miért lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy vadi új iPhone 11-et. Épphogy volt egy kis akuszintje. Minden beállítás után felraktam töltőre. 98 %-ossan vettem le. Majd lefekvéskor 94 %- os volt. 6 óra múlva mikor felkeltem már csak 84 volt.

Most pedig megint eltelte 5 óra szinte nem használtam és 74%-os.

A kérdés, hogy mivel új így az első töltsenek hosszabbnak kellet volna lennie? Ez az első ilyen drága telefonom és azért is vettem mert milyen jól fogja bírni az aksia.

2021. nov. 12. 11:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
#10, csak iPhonem van 10 éve, de ettől meg nem kell vakon védeni. Akksiban nem jár elorebb a konkurenciától. #1
2021. nov. 12. 16:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt se tudjátok miről beszéltek :D

Nekem iPhone Xs van, ha 100%-ra feltöltve elteszem kikapcsolva a szekrénybe, reggelre 100%-os akksis Xs fogad.

2021. nov. 12. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:

iPhone 13 Pro-m van és fényévekre jár az Androidos telefonjaimhoz képest akku időben...

Az akku meg kémiai eszköz,ami akkor is öregszik ha nem töltik és sütik ki egyfolytában.

A 11-es modell 2019-es,tehát már lehet hogy 2 éves akku van benne,amit érdemes lenne cserélni.

Valószínűleg megoldaná a problémát.

2021. nov. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!