Mennyire túlzás iPhone 13 Pro Max egy 16 évesnek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 17:31
11/23 anonim válasza:
Ha megteheted miért ne? Te dolgod
13/23 anonim válasza:
Szerintem nem túlzás, ha megengedhetitek magatoknak. Igazából akkor sem túlzás, ha nem engedhetitek meg magatoknak. Úgy gondolom, hogy ha a szerettedről van szó akkor bármennyi pénzt megér a boldogsága. :-)
14/23 anonim válasza:
#13 Ha ezt veszük alapul akkor meg a boldogsága gyorsan el fog illanni ha saját lábára áll és a szülők nem tudják nyomni anyagilag. Az az igazi pofon az élettől, amikor hozzászokik egy magas szinvonalhoz és utána meg be kell érni a kevesebbel. Miért kell ilyen magasra helyezni a mércét?
15/23 anonim válasza:
13-as vagyok.
Én is kaptam egy drága telefont, mégsem szálltam el magamtól, nem is lettem elkényeztetve, és megdolgozom azokért amik kellenek, és nem, nem vagyunk gazdagok, szinte átlagalatti keresettel rendelkezünk. :D Honnan veszitek hogy minden sz@rt megkap ha kiejti a száján ? Mellesleg tapasztalataim alapján az eleve gazdag kölykök maradnak gazdagok, mert a szülők segítenek elindulni. Részemről ennyi, és nem még így sem tartom túlzásnak a telefont.
16/23 anonim válasza:
Ha fiú az illető, akkor jól tud majd vele csajozni :D
17/23 anonim válasza:
#16 Szerintem az emberek többsége nem hogy azt nem mondja meg, hogy ez egy fél milliós iPhone 13 Pro Max, de azt sem, hogy iPhone egyáltalán, ha nem látják a logót. Amúgy szerintem a lányok többsége nem olyan hülye, hogy ez számítana (akár hogy Apple, akár az ára).
19/23 anonim válasza:
A 13 pro max egy professzonális felhasználásra legyártott eszköz, olyan fotós/filmes extrák vannak benne amiről a 16 évesek 95%-a az életben nem hallott még. Valszeg csak pörgetné rajta az instát, arra meg elég felesleges egy 13 pro max, nemde?
20/23 anonim válasza:
Az a baj, hogy aki andriodról váltana iphone-ra és hozzá van szokva a nagyobb (6,5" - 6,7" körüli) kijelzőkhöz, annak nem nagyon marad más választása, mint a pro max. Nekem pl a sima iphone 13 kicsi, lehet megszoknám, de lehet nem. Az lenne a jó, ha lenne nagyobb méretben is, csak épp a sok fotós, kamerás extra nélkül, mert azokat tényleg nem használnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!