Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire túlzás iPhone 13 Pro...

Mennyire túlzás iPhone 13 Pro Max egy 16 évesnek?

Figyelt kérdés

2021. nov. 11. 17:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Ha megteheted miért ne? Te dolgod
2021. nov. 12. 09:52
 12/23 anonim ***** válasza:
Így van!
2021. nov. 12. 10:13
 13/23 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem túlzás, ha megengedhetitek magatoknak. Igazából akkor sem túlzás, ha nem engedhetitek meg magatoknak. Úgy gondolom, hogy ha a szerettedről van szó akkor bármennyi pénzt megér a boldogsága. :-)
2021. nov. 12. 12:25
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
#13 Ha ezt veszük alapul akkor meg a boldogsága gyorsan el fog illanni ha saját lábára áll és a szülők nem tudják nyomni anyagilag. Az az igazi pofon az élettől, amikor hozzászokik egy magas szinvonalhoz és utána meg be kell érni a kevesebbel. Miért kell ilyen magasra helyezni a mércét?
2021. nov. 12. 13:40
 15/23 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Én is kaptam egy drága telefont, mégsem szálltam el magamtól, nem is lettem elkényeztetve, és megdolgozom azokért amik kellenek, és nem, nem vagyunk gazdagok, szinte átlagalatti keresettel rendelkezünk. :D Honnan veszitek hogy minden sz@rt megkap ha kiejti a száján ? Mellesleg tapasztalataim alapján az eleve gazdag kölykök maradnak gazdagok, mert a szülők segítenek elindulni. Részemről ennyi, és nem még így sem tartom túlzásnak a telefont.

2021. nov. 12. 15:00
 16/23 anonim ***** válasza:
38%
Ha fiú az illető, akkor jól tud majd vele csajozni :D
2021. nov. 13. 11:03
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
#16 Szerintem az emberek többsége nem hogy azt nem mondja meg, hogy ez egy fél milliós iPhone 13 Pro Max, de azt sem, hogy iPhone egyáltalán, ha nem látják a logót. Amúgy szerintem a lányok többsége nem olyan hülye, hogy ez számítana (akár hogy Apple, akár az ára).
2021. nov. 13. 11:19
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
#17 Oh dehogynem számít.
2021. nov. 13. 14:57
 19/23 anonim ***** válasza:
A 13 pro max egy professzonális felhasználásra legyártott eszköz, olyan fotós/filmes extrák vannak benne amiről a 16 évesek 95%-a az életben nem hallott még. Valszeg csak pörgetné rajta az instát, arra meg elég felesleges egy 13 pro max, nemde?
2021. nov. 14. 13:10
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy aki andriodról váltana iphone-ra és hozzá van szokva a nagyobb (6,5" - 6,7" körüli) kijelzőkhöz, annak nem nagyon marad más választása, mint a pro max. Nekem pl a sima iphone 13 kicsi, lehet megszoknám, de lehet nem. Az lenne a jó, ha lenne nagyobb méretben is, csak épp a sok fotós, kamerás extra nélkül, mert azokat tényleg nem használnám ki.
2021. nov. 14. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!