Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy telefont, ha...

Vettem egy telefont, ha youtube-ozok, percenként bemondja az időt, ráadásul angolul ír ki valamit. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom hogyan kell beállítani rajta az alapokat. Ráadásul a régi telefonom sem érzékeli a bluetooth-át, hogy át tudjam tenni a képeket/névjegyeket stb. Nokia 5.4 amúgy.
2021. nov. 10. 08:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Sim kártya mindig csak az egyikben van.
2021. nov. 10. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
XD jo lehet
2021. nov. 10. 08:25
 3/3 Wadmalac ***** válasza:

"Vettem egy telefont"

Honnan?

Használtan, Kínából, magyar online boltból, honnan?

"ha youtube-ozok, percenként bemondja az időt"

Nem lehet, hogy a net használatnál van valami figyelmeztető beállítás, hogy mennyi ideje zabálod a net keretedet?

"ráadásul angolul ír ki valamit."

Azt a VALAMIT el kéne olvasni, így nehéz lesz.

"a régi telefonom sem érzékeli a bluetooth-át, hogy át tudjam tenni a képeket/névjegyeket stb."

Erre elvileg vannak appok Google playen, amik wifin át meg tudják tenni. Sokkal gyorsabb.

2021. nov. 10. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!