A hasznaltalma.hu weboldal mennyire megbízható? Tapasztalat? Megéri innen vásárolni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 17:39
1/1 anonim válasza:
Ahogy én látom, ez egy amolyan oldal, ahova az emberek feltölthetik a HASZNÁLT telefonjaikat, tabletjeiket, egyetlen kitétel van: hogy -ahogyan te fogalmazol - a készüléknek "almásnak", azaz Apple márkájúnak, vagy iPhone-nak, iPad-nek, stb. kell lennie. Tehát az oldal egy gyűjtőoldal, van itt minden, mint a búcsúban, épp csak annyi, hogy Androidos telefonok, meg más oprendszerrel működő készülékek nem lehetnek.
Mint ilyen, ha én LENNÉK az oldal adminja (NEM VAGYOK), tulajdonosa (EZ SE VAGYOK), számomra vadidegen emberek által árult termékekért ÉN személy szerint NEM vállalnék felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!