Iphone 8+on meg akartam nyitni a Messengert, és most teljesen lefagyott, lezárni, feloldani tudom csak. A kényszerített újraindításra se csinált semmit. Mit kéne tennem?
Így csináltad?
Nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőnövelő gombot, nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőcsökkentő gombot, majd tartsa megnyomva az oldalsó gombot. Amikor megjelenik az Apple embléma, engedje el a gombot.
igen, felbukkan, az nem gond
fel-le majd hosszan az oldalsó gombot
hosszan! 8-10 másodperc vagy tovább
erre újra kell indulnia
aha... és akkor mi lesz ha lemerül? :D
Pródáld meg azt, hogy megnyomod együtt a hangerő fel és az oldalsó gombot egyszerre hosszan. 1-2 másodperc múlva rezzen egyet, ekkor a kikapcsoló képernyő jön be. Ha látod akkor el tudod húzni a csúszkát és ki tudod kapcsolni. Ha nem, akkor is próbálkozhatsz a húzkodással, hátha elkapod és ki tudod kapcsolni, majd az oldalsó gombbal be.
A képernyő közepe felé a segélyhívás van, arrafelé ne húzogasd, nehogy felhívd a 112-t véletlenül! :D
Mi van a képernyőn? Felold felül a lakat, de a home gombbal nem tudsz belépni? vagy igen, de sötét kép van? kettő kattintás a home gombon ne működik?
ha a hangerő fel és bekapcsoló gombot nyomom hosszan akkor csak csippant egyet, mást nem csinál.
feloldani fel tudom, utána a Messenger logó, és semmit nem csinál a home gombra.
egyszeri és dupla home gomb kattintásra sem reagál?
Mit mutat a kijelzőn? csak a messenger logót és nem lehet kilépni az appból?
alulról felhúzva a kontrol centert sem nyitja meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!