Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mit csináljak most?

Szerintetek mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most írt a tanár a csoportba hogy online suli lesz,ezzel nem is lenne probléma csak hogy én tavaly se tudtam be jelentkezni és megjelenni az órákon,és nagy valószínűséggel most sem tudok be lépni (próbáltam),a szüleim szóltak az ofőmnek de őt nem érdekli,azt mondta hogy oldjuk meg,nálam már ott megállt a tudomány hogy azt se tudom hogy milyen Google fiókkal le bejelentkezni elvileg a tanár tavaly megadta,meg a kódot is de akkor se működött,szerintetek mit csináljak?

2021. nov. 5. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Ne legyél már ennyire èletképtelen! Call Centerbe dolgoztam! 90 éves nénike telefonált, hogy nem tud internetezni, telefonon keresztul visszahoztuk a netet, mondtam hova kattintson! 90 evesen! Te meg fiatalon olyan sotet vagy , mint az éjszaka és ahekyett, hogy megoldast keresnél nyavajogsz!

Menj oda az info tanárodhoz, vidd be a laptopod, kérd meg h esetleg menjen le hozzad ha pc-D van és segitsen beallitani h el tudd érni távolról a sulit online! Hidd el, segiteni fog! Ennyi! Manapsag már mindenkinek van net, meg ha nem is túl jó gép társul melle, akk is bőven hasznalhato ! Oldd már meg a saját érdekedben! Szuleid sem igaz h nem tudnak segiteni, csak telefonálgatni... Tiszta mézga család

2021. nov. 5. 12:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha csak kritizálni tudsz akkor kérlek tartsd meg a véleményed,köszi
2021. nov. 5. 12:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja meg anyámékat annál jobban nem érdekli
2021. nov. 5. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Írtam h szólj az info tanároknak mire vársz meg?

Amúgy ha egy Google-t sem tudsz hasznalni, Google fiókot hagyd az iskolát , menjen talicskát tolni! Nem kell mindenkinek erettsegi!

2021. nov. 5. 12:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Írtam hogy a tanárokat nem érdekli
2021. nov. 5. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Szaktanart nem erdekli - Oke

Osztalyfonokot nem erdekli- Oke

Akkor menj a fonokukhoz, az igazgatohoz,hogy az alkalmazottai nem jol latjak el a feladataikat.

2021. nov. 5. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezem én, egyedül jársz az osztályba? Nincs egy osztálytársad sem aki tudna segíteni?
2021. nov. 5. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!