Vettem egy lightning - jack atalakito kabelt de hiaba kotom ossze telefonnal meg fulhallgatoval, a telefon hangszorojan szol a zene. A telefonon is at kell allitani valamit hogy mukodjon?
Morzsi007
10-es vagyok, ez csak vicc volt, de nem lehetett kihagyni. A DAC egy román "csoda" teherautó volt. Három verziója volt: DAC 665 T, ez volt a normál változat, DAC 665 G, ez volt a műhelykocsi és volt a képen is látható vízszállító. Annak idején a Magyar Néphadsereg használta ezeket. Én még utaztam ilyenen.
Működik a cucc csak fura mód be kell dugni a telefonba és párosítani kell bluetooth-tal meg persze fülhallgatóval is össze kell dugni
De nagyon szarul szól mint egy olcsó mp3 lejátszó nagyon fémes hangja van valamiért
"párosítani kell bluetooth-tal meg persze fülhallgatóval is össze kell dugni"
Ahhha!! Akkor itt van a nagy betűs ÁTB...S!!
Ez nem egy Lightning-Jack áralakító, hanem egy bluetoothos s jeltovábbító ami a lightning csatlakozón keresztül veszi magának az áramot, a zenét meg bluetoothon keresztül.
Fogadok ha átdugod másik Lightningos csatlakozóba egy másik iPhoneonon, iPaden ahonnan tud energiát szivornyázni akkor is ehhez az iPhonehoz tudod csatkakoztatni bluetoothal és erről játsza le a zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!