Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Külföldi telefont hogy lehet...

Külföldi telefont hogy lehet magyar nyelvre állítani?

Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy telefont ami az USA ban lett vásárolva , nem méregdrága telefon. Bekapcsolom és a beállításokban nem hozza fel a magyart en meg alig értek angolul , valahogy ra lehet tetettni?
2021. nov. 3. 13:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

Ha használthoz jár eredeti csomagolás, netán számla, garancia, nem valószínű, hogy lopott, de szerződést is lehet írni, bár ennyiért kiröhögnének.

2021. nov. 3. 14:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Pedig ott lesz telefon egyik menüjében típusa is .

[link]

Tessék itt van az összes LG telefon Amerikában.

2021. nov. 3. 15:16
 13/17 A kérdező kommentje:

11 Mivel most kaptam egy használt de kiváló állapotú és működőképes telefont ezért nem áll szándékomban újat venni.

Lehet te kiröhögned aki szerződést ír nekem barátnőm használtam vett jofog…-on telefont ami pár napra ra ahogy megvette le lett tiltva! Ilyenkor mehet panaszra kb sehova…

12 Köszönöm megnézem.

2021. nov. 3. 15:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem én röhögnélek ki, hanem az eladó, ha mondjuk 1-2 ezer Ft-ért vennél használt telefont, és szerződést akarnál írni, mikor mások ennek sokszorosáért sem írnak, és szerintem elég ritka a letiltás.
2021. nov. 3. 15:57
 15/17 A kérdező kommentje:
14. De mint írtam nem szükséges vennem, így ez targytalan. De amit egy két ezer Ft -ért adnak telefont, az olyan is.
2021. nov. 3. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a menüt. Gyári reset és bekapcsoláskor az első kérdése az lesz, hogy milyen nyelven szeretnéd használni. Gyári reset neki se állj használni, mert ki tudja mit telepített fel rá az előző gazdája.
2021. nov. 3. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:
*reset nélkül
2021. nov. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!