Mobilos fizetésnél, miért nem kapok értesítést? iOS 15.1
Figyelt kérdés
Korábban, amikor a wallettel fizettem jött egy értesítés, hogy hol és mennyiért vásároltam. iOS 15 óta ez nincs. Apple watchon sem kapok értesítést. Miért van ez?2021. okt. 31. 17:46
1/9 Szirty válasza:
Mert a frissítés után a készülék jobb, szebb, magasabb, gyorsabb...
Frissíts mindig!
2/9 Szirty válasza:
Frissítés után a készülők sokkal biztonságosabb lesz (tehát a régit elbaxták), az energiagazdálkodása fejlettebb, az operációs rendszere gyorsabb.
4/9 anonim válasza:
Szirty nem szoktál ilyen gyagyás lenni... váltottál dealert vagy mi van? :D
A Fókusz hogy van beállítva? Szerintem amiatt nem kapsz értesítéseket.
A Tárca appban visszemenőleg meg tudod nézni a tranzakciókat.
5/9 A kérdező kommentje:
4. Visszamenőleg sem látom. Fókusz nincs beállítva.
2021. okt. 31. 19:01
6/9 Szirty válasza:
Arra utaltam, hogy az ész nélküli frissítés mánia igencsak visszaüt olykor.
Egyesek görcsösen frissítenek és az életük szól arról hogy feltegyék a legújabb frissítést 2 perccel utána hogy megjelenik.
Szerintem inkább az a gyagyás aki így tesz.
De hát nézőpont kérdése. A hülyék is azt gondolják a normális emberekről hogy hülyék...
7/9 anonim válasza:
Esetleg ha csinálnál egy gyári visszaállítást? Mindig ha nagy frissítést csinálsz (pl iOS 14 —> iOS 15) és nem (iOS 14.0.2 —> iOS 14.1), utána érdemes gyárizni a telót, hogy az előző szoftvernek a rejtett hibáit (ha szerencséd volt, nem jöttek elő) elfelejtse, eltörölje.
8/9 anonim válasza:
Hm érdekes. Nálam 15, 15.0.1, 15.0.2 és 15.1-nél is működött rendesen ahogy kell.
9/9 Szirty válasza:
Van akinél működik, van akinél nem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!