Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB 6GB RAM - ra erdemes valtani Huawei Nova 5t 128GB 6GB RAM - rol?
Figyelt kérdés
2019 decemberbe vettem a Nova 5t keszulekem.2021. okt. 30. 08:43
1/4 Zzzoli válasza:
A Kirin980 még most is néhány szintetikus tesztben jobban teljesít, mint a SD732, mellesleg 7 nanométeres. Az egy nagyon jó processzor volt a maga korában, de még mindig megállja a helyét. Érdemi előrelépést az esetedben nem jelentene egy Note 10 pro ra váltani, attól függetlenül hogy az sem rossz készülék.
2/4 anonim válasza:
Nem rég jelentették be a Redmi Note 11 Pro -t.
Xiaomi Poco és/vagy redmi sorozatból nem annyira érdemes az előző generációt megvenni. (Szerintem)
Ahogy előttem írták az a Nova 5T pedig potens telefon a mai napig.
Sebességben kb most ér majd oda a Note 11 pro ahol a Nova 5T van, és csak a fejeltebb képességek miatt lesz energia hatékonyabb.
Egy feslőkategóriás telefon most középkategóriásra cserélni nem előre lépés.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
En is ugy latom, hogy nem elore lepes szamomra a Note 10 Pro. Van amiben kicsit jobb, de van amiben gyengebb.
2021. nov. 4. 14:14
4/4 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!