Melyik Xiaomi mobilt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
100-120 ezer ft körül nézelődtem, leginkább a Mi 10, Mi 10T Pro között vacilálok. Melyik számít jobb mobilnak? Az ip minősítés és a vezetéknélküli töltés melyikben fejlettebb?2021. okt. 29. 20:33
11/15 anonim 

válasza:

Az iPhone XS már régi, vegyél 12 Pro Max-ot vagy 13 PM-et és nem fogsz csalódni.
12/15 anonim 

válasza:

#11 120 ezerből vegyen 12 vagy 13 PM-et? 😂
13/15 anonim 

válasza:

Ja, az lemaradt 😂
Amúgy bővebben, kérdező, miért nem ajánlod az iPhone-t, vagy miért nem az lesz a következő mobilod?
14/15 anonim 

válasza:

Én még mindig az XS max-öt javaslom, vagy a 11-est picit drágábban. Használtan persze.
#13 ——>
“ 5/13 A kérdező kommentje:
Az akkumulátor fontos nekem leginkább, illetve az igényes használhatóság. Gondolok itt a kijelzőre legfőképp.
Jelenleg iPhone XS-em van, de az akksija borzasztó, ez az egyik oka, amiért le is akarom cserélni.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!