Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Icentere apple szerviz velemeny?

Icentere apple szerviz velemeny?

Figyelt kérdés
Nagyon halk a mikrofonom es a lefedettseg is eleg rossz a telefonon.Garanciaba visszakuldenek hogy javitsak meg.Mennyire szoktak ilyen esetben problemazni?Gondolok itt arra hogy megallipitanak valamit problemanak es nem garanciaba cserelik hanem felszamolnak erte.

2021. okt. 29. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a javítás pénzbe kerül, akkor előtte értesíteni fognak hogy vállalod-e a költségeket.

Ha nem vállalod akkor visszakapod javítatlanul a készüléket.

2021. okt. 29. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt en ertem, viszont mennyire szoktak kekeckedni gondolok itt arra hogy pl azt mondjak hogy hat ebbe por ment nem csinaljuk meg ingyen
2021. okt. 30. 00:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Az iCentre az Apple egyik hivatalos szerize az országban, nem egy sarki telefonosbót. Az Apple előírásai, technológiai utasítási alapján dolgoznak. A szervizesnek gondolkdoni sem kell, mert megnézni a telefont, megnézni mit ír a gyártó.

De sokkal egyszerűbb enne ha felhívnád őket, mert mi nem ott dolgozunk, nem tudjuk pontosan a protokollt.

2021. okt. 30. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:
én már felhívtam őket ezzel nincsen semmi baj, de én személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi
2021. okt. 30. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!