Melyik telefon a jobb???Samsung galaxy a52s 5g vagy Xiaomi mi 11 lite 5g?
Figyelt kérdés
Minden napi használtra(néha egy kis játék,fényképezés,videó nézés stb.)melyik lehet a jobb(fagyás mentes,gyors,jobb üzem idő stb.)???
Előre is köszönöm a válaszokat.
2021. okt. 27. 17:42
11/16 anonim válasza:
A xiaomit sem ajánlom, max ha 1-másfél év után szeretnél telefont váltani.
Amit személy szerint én nyugodt szívvel ajánlok az a Samsung S kategória, vagy ha picit többet is hajlandó vagy kifizetni, akkor iPhone.
12/16 anonim válasza:
Dehogy dolgozik ez szervízben, ez egy veréb😂😂😂
13/16 anonim válasza:
Én most vásároltam A52s 5G-t, imádom, nagyon vagány és gyönyörű a grafikája, stereo hangzása is imádnivaló. Nagyon megvagyok vele elégedve. Bár a Xiaomiról se hallottam rosszat, de arról nem tudok véleményt mondani😅
14/16 A kérdező kommentje:
szia mikor vetted a telefont?
2021. nov. 8. 22:13
15/16 anonim válasza:
Szia. Az A52-t mondanám én is. Páromnak is, nekem is az van. Szerintem tökéletes. Csepp és vízálló, gorillaglass-os, kijelző. Nagy felbontású hátlapi kamera, szuperlassú videót is tud, készíteni. Rengeteg testreszabható kijelző beállítása van. Nem fagy, nem lassul, mindent a másodperc tört része alatt elvégez. Játékokkal sincs baja. A 14 GB-os Genshin Impact-et is, tökéletesen viszi, akadásmentesen, közben nem forrósodik, csupán picit melegszik, de csak egy adott hőmérsékletig, ami normális. Nekem 4g-s van, páromnak 5g-s. Rengeteget használjuk, alig vannak/voltak pedig kikapcsolva. 2-3 hónapja használjuk. Remélem, tudtam segíteni. Ui.:a Dolby Atmos hangzása is, nagyon ott van.
16/16 anonim válasza:
Szerintem a Xiaomi egy hulladék. Nekem is egy mi 11 lite 'jutott', de 3 nap után a kacatos fiókba került, azóta is ott van. Egy kezelhetetlen, érthetetlen igazi hitvány szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!