Mitől lehet ez? Iphone 7 plus
2019 nyara óta használom az iphone 7 plusomat, nem volt vele soha semmi gond, mostanában viszont egész gyakran van hogy be-beakad, nem hosszú időre, max csak ilyen 1-másfél mp-re, de furcsa mert régebben nem nagyon csinálta ezt. Van hogy ha gépelek, beakad, és 2-3mp múlva tér csak magához újra.
Nem igazán gondoltam még cserére mert szeretem ezt a telefont de érdekelne hogy ez esetleg a korral együtt járó dolog lehet-e.
Nem tudom pontosan, hogy mit értesz a leírtakat alatt, azonban amikor magam telepítettem az IOS 15-öt (12 Pro), szintén tapasztaltam, hogy néhány alkalommal lefagy a kijelző akár több másodpercre. Értem ez alatt, hogy megnyomtam a hívás fogadását, azonban nem indult el a másodpercszámláló, volt, hogy hiába nyomogattam a kihangosító gombot, vagy éppen egy-egy videó/játék közben nem reagált a készülék.
Az IOS 15.1 felrakásával nekem teljesen megszűntek a problémák.
Ahogy az előző válaszoló is javasolta, frissítsd a készüléket a legújabb szoftverre, ha pedig azt követően sem lesz jobb, próbálj meg egy gyári visszaállítást. Ha az sem segíteni, akkor esetleg a beállításokban tekintsd meg az akkumulátor állapotát, annak jelentősebb avulása okozhat lassulást.
Mennyi szabad tárhelyed van?
Amúgy szoftveres problémának tűnik, egy gyári visszaállítás meg kéne próbálni. Meg letörölni egy csomó kacatot róla és a mentések nagy részét nem visszatenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!