A gyorstöltès mennyire kàros az akksira?
Figyelt kérdés
Gyorstöltő, Xiaomi#töltés #akksi romlàs
2021. okt. 27. 10:15
1/4 anonim válasza:
Nekem is Xiaomim van, 2,5 éves, csak gyorstöltöm és nincs jelentős aksi romlás. Szerintem akár gyorstöltöd, akár nem, úgyis megpurcan az aksi 4 éves kora körül.
2/4 Közveszélyes Kontár válasza:
nem karos igy tervezik oket
ki tudja miert halnak meg ido utan akkuk, valoszinubb hogy gyartasi hiba tortenik adott peldanyoknal, vagy eppen a toltesnel vagy a tolto gyarasi hibas valamilyen fokban vagy a halozat nem megfelelo
mert rengeteg akku boven 5 even tul se valtozik szamottevoen
3/4 anonim válasza:
Nekem nem Xiaomi van, de gyorstöltöm. Áprilisba lesz 5 éves ha kibírja.
4/4 anonim válasza:
Semennyire... iPhone 11 pro 2 éves, minden nap gyorstöltővel töltve 91%-os az akksi.
Lehet hogy gyorsabban degradálódik tőle az akksi, de egyszeri felhasználó nem veszi észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!