Átlagosan mennyit merül egy telefon?
Figyelt kérdés
Átlagosan 10 percenként mennyit merül egy telefon? Mi a normális pl ha csak facebookot használok közben vagy videót nézek? (120hz 2400x1080, gondolom számít)2021. okt. 26. 13:06
11/16 anonim válasza:
„Átlagosan mennyit merül egy telefon?”
Ebből miért gondol mindenki az akkumulátorra? A szó szerinti kérdésre Szirty adta meg a választ. Ha másodpercenként 40 cm-t merül, akkor 10 perc alatt 240 m-t. Ennek kipróbálásához egy eléggé mély tavat vagy tengert kell keresned. Ezt csak egyszer lehet kipróbálni, de utána többé már nem kell foglalkozni sem a töltéssel sem a merüléssel.
12/16 anonim válasza:
"Ebből miért gondol mindenki az akkumulátorra?"
Nyilván mert arra vonatkozott a kérdés...😃
13/16 Szirty válasza:
Mindenki arra gondol amire akar. Én arra gondoltam ami a kérdésben volt leírva.
Kérjek elnézést? :)
14/16 A kérdező kommentje:
Igen valszeg arra gondoltam mennyit merül vízben persze. Szóval 10 perc alatt 2-3 százalékot merül az akkumulátor használat közben 4500mAh az akksi, s20+, biztos fut valami a háttérben, van akku diagnosztika, 1 éves a teló, nem az ameriaki változat, amoled a kijelző és nem 5g-s. Normális?
2021. okt. 26. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!