Milyen telefont érdemes venni 2021-ben?
LG K40-em van aminek a belső memóriája 32 GB
2 éve vettem, van benne külső memória kártya (az is megtelt) kb.7 alkalmazás van letöltve és 3820 db képem van (imádok fotózni) folyamatosan jelzi h megvan telve a tárhely emiatt lassú is már nagyon idegesít, persze már nem enged semmi alkalmazást letölteni a gépem is lassú sajnos, gondoltam arra h a telón lévő képeket gépre feltenni és úgy gyorsabb lenne a telefon, ötlet?
80 e Ft-ig keresek telefont ezért az iphone nem jön szóba ha jól láttam 100e ft-tól kezdődnek és DUAL sim-eset szeretnék

Tok mindegy mit veszel, aki 2 ev alatt 4000 kepet kattintgat el (aminek igy latatlanban a 99%-a szemet es soha tobbet nem nezted meg te sem, nemhogy mas), az vehet 512GB-os iPhone 19-et is, azt is televeri.
A megoldas a tarhely felszabaditasa a kepek lementesevel es a telorol valo torlesevel. Kb. annyi ertelme lenne uj telot venni, mint uj autot csak azert, mert a reginek tele van a hamutartoja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!