Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Spotify++ & YouTube++ ingyen?

Spotify++ & YouTube++ ingyen?

Figyelt kérdés
Iphonera ti hogy szereznétek be jailbreak nélkül a fenti appokat?

2021. okt. 24. 23:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"#7 Rendkívül hozzásegítettél a kérdésemhez, grat."

Doszkát ne cseszegesd! Nála nagyobb Apple fanboy nincs a gyakorin!! :)

"iPhone kiadástól független szeretnék válaszokat kapni."

Kaptál. Nem lehet, csak jailbreakel.

Az nem játszik, hogy letöltöd a zenéidet és utána áttöltöd a telefonra és hallgatod?

2021. okt. 25. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

#11 mármint nálam nagyobb apple fanboy?

Jó vicc :)

Mindenesetre mindenki vegyen ájfóntizenhárompróegyterabájtot mert csak az nem lassul be meg mittudomén.

Tényleg, hol a kedvenc trollunk? :)

2021. okt. 25. 15:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ingyen használok iPhone-on reklámmentes youtube-ot, ami fut a háttérben. Safarihoz Adguard + egy jól megírt script elég.

Nekem az Android sokszor újraindult a Newpipe és egyéb labilis szaroktól

2021. okt. 25. 22:58
 14/16 A kérdező kommentje:

Doszka,

Androidos voltam kb. 13 évig, most kipróbálom az iOS-t mi ezzel a probléma? Azért tettem fel a kérdést, mert erre nem tudtam szerezni Youtube Vancedet illetve Spotify Premium APK-t. Iphone 8 Plus-t használok jelenleg, igazából eddig megvagyok elégedve vele, de az nem azt jelenti hogy szarozom az Androidot, azt is továbbra is használom. (Én se értem az 1TB tárhelyet abban nyugi.)

#13 tudsz benne segíteni? Vagy a tiéd Jailbreakelt?

2021. okt. 26. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Doszkát inkább ne ingereld... az iPad 4:3-as képarányától hetekig tartó ámofkutást rendezett.

:D

[link]

"Download url:" az ez után linket nyisd meg a telefonnal és töltsd le a parancsok appba

Illetve töltsd le a Scriptables nevü appot is.

Ha megvan, youtube appban koppints a megosztrása, majd jobbra görgetve a ...-ra és a felugró ablakban a youtube++-ra

2021. okt. 26. 13:47
 16/16 anonim ***** válasza:

YouTube-ra tudom ajánlani a Musi nevű app-ot.

Lezárt kijelzőnél is játsza az elindított zenét.

A reklámmentes verzió egyszeri 2990 Ft.

2021. okt. 30. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!