Hogy lehetne megakadályozni, hogy a telefonom ne írja át a megírt üzeneteimet?
Android esetén Beállítások > Nyelvek és bevitel > billentyűzeted beállításainál kapcsold ki a javítást
Érdemes Gboard vagy Swift vagy hasonló billentyűzetet használni a gyári helyett, ezeket a Play Áruházban tudod letölteni, és az előbbi beállításnál kiválasztani.
"legtöbbször az üzenet elküldése után olvasom el,amiket írtam"
Hm-hm, mi lehet a megfejtés?
2-s köszi a megjegyzésed! Értelmezési kézi szótárat nem volt időm csatolni, egyébként sem gondolnám, hogy bárkinek is kellene, hogy megértse, azt amit leírtam. De neked segítek: amikor valamit írok, (mint jeleztem gyorsan), csak rápillantok a szövegre és elküldöm. Akkor azt látom, minden rendben van. De, ha visszaolvasom az elküldött szöveget, akkor látom azt, hogy a telefon egyes szavakat átírt, megváltoztatott! és ilyenkor már nem tudok mit tenni, legtöbbször küldök még egy smst, vagy emailt, és megmagyarázom! Így megfelel? vagy még meg kellene magyaráznom valamit?
Amint látod az első hozzászóló értette a problémám, és segített! Köszönet érte !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!