Van még olyan, aki nem akar okostelefont, de most már muszáj lesz a 3G megszüntetése miatt?
1. A 2G hálózat megmarad.
Aki eddig butatelefont csak telefonálásra használta, az továbbra is tudja arra használni - legyen 2G/3G/4G/5G telefonja
2. Kaphatóak 4G-s butatelefonok.
Lásd például a Nokia klasszikus telefonjait: [link]
vagy a CAT B40-et: [link]
3. Ami problémát okozhat az a 3G-s modemek, amik akár bele is lehetnek építve az eszközbe (riasztórendszerek például) - azok cseréje bonyodalmas.
De gyanítom a Telekomnak - ugyanis ők kapcsolják le a 3G-t - van arról statisztikája, hogy kb. hány ilyen eszköz lehet, ez alapján merte meglépni ezt.
A GSM 900 (2G) még jó ideig marad, tehát továbbra is fog működni bármelyik 25 évnél fiatalabb mobiltelefon.
Szóval szó sincs "ráerőltetésről".
"... mennyire normális dolog, hogy ráerőltetik az emberekre a méregdrága telefonok vásárlását ..."
Senki nem erőltet semmit.
Továbbra is lehet venni *esco mobilt 5 ezerért.
16, most már értem, oké.
11-essel értek egyet. Egyszerűen nem értem, mi a jó abban, hogy valaki mindenhol a mobilját nyomkodja. Én számítógépen dolgozom, napi 14 órákat ülök a gép előtt. Ha elhúzok előle, eszemben nincs még ott is netezni, minek? pláne egy olyan kis képernyőn, a szemem is kifolyna. És az sem kifogás, hogy azért nyomkodja a mobilt, mert nincs pénze számítógépre. bakker, hát egy laptop olcsóbb, mint egy telefon.
Nem mindenki gépezik napi sok órát, vagy munka közben nem használhatja a gépet akármire.
A legtöbb embernek nem folyik ki a szeme tőle.
"egy laptop olcsóbb, mint egy telefon."
Nagyon nem. 30-40 ezerért már kapsz normális telefont, laptop 80-100 ezernél kezdődik.
Nem olyan nagy probléma ez.
Én amikor vettem a MOTOROLA Wx3-at 62000 ft volt, most egy redmi note 9 is pont annyi.
Holott akkor fele annyit se lehetett keresni és szinte semmit nem tudott a mostanihoz képest.
Ezen felesleges rágódnod, mert nem drágák ezek a telefonok ha csak alap dolgokra kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!