Miért nincs a telefonokra egy olyan alkalmazás ami tárolná az okmányaink, törzsvásárlói kártyáink, stb. digitális változatait? Gyakorlatilag megszűnne a pénztárca jogosultsága, hisz fizetni és kártyákat digitálisan tárolni is lehetne a telefonon.
Ez a gondolat most jött, mert a LIDL-be is van törzsvásárlói kártya, de én most tapasztaltam hogy ott lehet a mobilon digitálisan is tárolni a kártyát. Mondjuk 1-2 húsz húszezrest meg a tok alá gyűrve is lehetne tárolni, én sem érzem magam jól ha 0 KP van nálam.
Biztonsági oka van, vagy mi? Mert az életünk szerintem kényelmesebb lenne.
Persze lennének hagyományos okmányaink ha valaki technofób vagy ragaszkodik a hagyományos hordozáshoz, vagy esetleg olyan élethelyzetbe kerül hogy tudja hogy le fog merülni a mobilja, vagy épp rossz.
Nagyon sok ilyen van.
Pl. az OTP Simple alkalmazása is tudja tárolni ezeket a kártyákat.
Ott tudod tárolni pl. a személyit, lakcímkártyát, jogsit, ilyeneket?
És ennek hogy van a törvényi szabályozása? Mert a jogosítványnak ugye nálad kell lenni, ha alkalamzáson keresztül mutatod az "ér" vagy úgy nem megfelelő?
Nem jó mindent egy helyen tárolni.
Biztonsági okokból sem.
Meg elég ciki, ha elromlik és akkor semmihez sem tudsz hozzáférni.
Nyilván csak a törzsvásárlói kártyákat meg hasonlókat tárolja.
Az okmányoknak valószínűleg sosem lesz ilyen.. egy kis hozzáértéssel bárki másét belerakhatnád a saját képeddel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!