TFT kijelzőnél milyen képre szàmítsak?
Van egy Samsung A70-es készülékem,ami sajnos kijelző hibás lett.Elvittem egy telefonos ismerősömhöz aki ezt az utángyártott TFT minőségű kijelzőt ajànlotta (sajnos a gyárira most nincs "keret" nagyon drága),viszont hozzá tette hogy sokkal rosszabb képminőségre számítsak tompàbb színekkel,kb ilyen gagyi kinai telefon szint ,újjlenyomat olvasó nélkűl.Az utóbbi még nem is zavar eddig se nagyon használtam az ujjlenyomat olvasot,viszont egy kicsit aggaszt ez allitolag rosszabb kepminőség..
Tényleg annyira gagyi?Vagy csak rám akarta sózni az eredetit a drágábbat?Nem szeretnék telefont cserélni nekem az a telefon kell továbbra is mar lassan 3 éve megvan én nagyon szeretem,csak most sajnos javításra szorul :(
Esetleg miért nem viszed hivatalos Samsung store-ba?
Mellesleg ez a telefon használtan kb 65-70 ezer forint.
A régit eladhatod alkatrésznek úgy 25-30 ezerért.
54 javítási költség, +pl 25 ezer ha eladod, az 79 ezer.
Veszel egy megkímélt használtat 70 ért, és pénzed is marad 9 ezer.
Én így járnék el.
Egyszerűen nem éri meg javíttatni.
Igen jobban járnék egy másik telefonnal tudom..de ennek a telefonnak "eszmei"értéke van.Rengeteg sok szep emlekem van benne kepek,videok a gyerekeimrol jelszavak,jegyzetek,receptek egyszoval minden..
Ugyhogy nekem nagyon sokat ér még így is.Sajnos kijelő nelkűl még àthúzni sem tudom gépre a dolgaimat róla.Kénytelen vagyok megcsinàltatni.
Be voltál jelentkezve google-ba? Mert akkor lehet a felhőben megvan minden.
Ha nem, akkor csináltasd meg. De ne tft-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!